Λεύκανση για Δυσχρωμίες – Πανάδες – Κηλίδες

Facebooktwitterpinterest

Το χρώμα στο δέρμα το δίνει μια χρωστική ουσία που ονομάζεται ΜΕΛΑΝΙΝΗ, αυτή η ουσια παράγεται από κύτταρα τα ονομαζόμενα ΜΕΛΑΝΟΚΥΤΤΑΡΑ που βρίσκονται σην βασική στοιβάδα της επιδερμίδας. Το χρώμα των διαφορετικών τύπων δέρματος οφείλεται σε μια μεταβολή στην συγκέντρωση, διανομή και τύπο της μελανίνης και δεν εξαρτάται από τον αριθμό των μελανοκυττάρων μια και αυτός είναι παρεμφερής στις διαφορετικές ράτσες.

Η λευκαντική θεραπεία περιλαμβάνει:

Περιποίηση προσώπου με οξέα φρούτων, λευκαντικούς ορούς, κρέμες, μάσκες κ.λ.π. για ανανέωση της επιδερμίδας, για την καταστροφή των ελευθέρων ριζών και την λεύκανση της επιδερμίδας.
Χρήση ειδικού μηχανήματος ενδοδερμικού μασάζ.

Χάρη στην λευκαντική θεραπεία επιτυγχάνουμε τα εξασθενημένα δέρματα και αδιαφανή να αποκτούν μια όψη περισσότερο διαφανή και φωτεινή. Κατόπιν συνεχούς χρήσης, οι δερματικές κηλίδες καθαρίζονται κατά έναν τρόπο ομοιόμορφα και εμποδίζεται η δημιουργία φακίδων που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο.

Ταυτόχρονα διαπιστώνεται μια βελτίωση της υφής της δερματικής επιφάνειας και μια προοδευτική μείωση των ρυτίδων, διατηρώντας το δέρμα υγιές.

Η θεραπεία γίνεται 2 φορές της εβδομάδα για 1-2 μήνες περίπου ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.