Υγεία και Ομορφιά!Περιποίηση του προσώπου μας μετά τις διακοπές. Απολέπιση -Peeling

Facebooktwitterpinterest

Α. Ήπια απολέπιση με ενζυματικό πήλινγκ για πολύ ευαίσθητα και λεπτά δέρματα.

Β. Απολέπιση – αντιοξείδωση με AHA

Περιποίηση προσώπου με οξέα φρούτων για ανανέωση της επιδερμίδος, ενεργοποίηση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης καθώς και για την καταστροφή των ελευθέρων ριζών.

Γ. Φυτικό peeling (βαθιά Βοτανο-απολέπιση)

Με την θεραπεία βαθιάς απολέπισης με βότανα το Green Peel, η πρωτότυπη μέθοδος της Dr. Med Christine Schrammek Γερμανίδας ιατρού.

Το Green Peel είναι μια βιολογική μέθοδος αναπτυγμένη βάσει της ιατρικής, η οποία εφαρμόζεται παγκοσμίως, για την απολέπιση του δέρματος χρησιμοποιώντας μόνο φυτικά προϊόντα.

Χωρίς κανένα χημικό ή συνθετικό συστατικό, αποτελεί ασφαλή μέθοδο απολέπισης, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψει ο ασθενής τις επαγγελματικές και κοινωνικές του υποχρεώσεις.

Εφαρμογή σε:

Δέρμα με πανάδες
Μεγάλοι πόροι
Πρόωροι γήρανση του δέρματος
Ρυτίδες
Ουλές
Ραγάδες εγκυμοσύνης
Κυτταρίτιδα
Χαλαρότητα στην κοιλιά, στα μπράτσα και τους μηρούς.

Τέλος η πρόωρη γήρανση και η χαλάρωση του δέρματος ή οι Πανάδες!

Καιρός για ένα άψογο, καθαρό, λείο, ανανεωμένο δέρμα – ένα όνειρο που για να πραγματοποιηθεί αρκεί μόνο η βοήθεια της φύσης. Η ιδιαιτερότητα του Green Peel δεν συνιστάται μόνο στην απόλυτη φυσική βάση και τα άμεσα θεραπευτικά αποτελέσματα. Η θεραπεία βαθιάς απολέπισης με βότανα, το Green Peel, μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές χωρίς επιβλαβείς παρενέργειες και να χρησιμοποιηθεί από πρόσωπο καθώς και στην πλάτη, την κοιλιά, τα μπράτσα και τους γλουτούς. Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους απολέπισης όπως οξύ της Βιταμίνης Α, χημικά απολεπιστικά και Δερμοαπόξεση, το Green Peel έχει τα ίδια αποτελέσματα ενώ είναι πολύ καλύτερο όχι μόνο γιατί σαν φυσικό προϊόν δεν έχει παρενέργειες αλλά και γιατί τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 5 ημέρες από την πρώτη κιόλας θεραπεία.

Το φυσικό μίγμα του Green Peel παρασκευάζεται από βότανα, φύκια, ορυκτά, ένζυμα και βιταμίνες. Η θεραπεία συνίσταται στην απορρόφηση του από το δέρμα μετά από ειδικό μασάζ.

Έπειτα ακολουθεί μια ελαφριά απολέπιση των εξωτερικών στρωμάτων του δέρματος που οφείλεται σε μικροσωματίδια (φυτοκρυστάλλους) που περιέχουν τα βότανα.

Με αυτόν τον τρόπο ερεθίζεται η ζώνη ανάπτυξης του δέρματος και δημιουργεί νέα κύτταρα.

Υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία αίματος στο δέρμα με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η προμήθεια οξυγόνου και ο μεταβολισμός. Λίγες μέρες αργότερα το δέρμα απολεπίζεται.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.