O.F.F – Κύματα κλασματικής ροής αφανίζουν τοπικά το λίπος και απαλάσσουν ανώδυνα και οριστικά τον ασθενή από ευρυαγγείες

Facebooktwitterpinterest

Στο χώρο της soft sergury τα νέα είναι ευχάριστα για τον κάθε έναν από εμάς, που ενδιαφέρεται να βελτιώσει ή να διορθώσει αντιαισθητικά σημεία στο πρόσωπο ή στο σώμα όπως ευρυαγγειες και περιττό λίπος.

Όπως περιγράφει ο  Σωτήρης Γ. Τσιούμας (Χειρ.Οφθαλμίατρος-Master Αιθητικής Ιατρικής Κρατικό Πανεπιστήμιο Tor Vergata Ρώμης και μέλος της ομάδας του Prof. Fippi), η συγκεκριμένη Ιατρική συσκευή O.F.F επιτρέπει την επιλεγμένη καταστροφή ζωνών λιπώδους ιστού σε οποιοδήποτε σημείο της περιοφθαλμικής περιοχής (σακούλες στα βλέφαρα ), του προσώπου γενικότερα ή του σώματος και τη θεραπεία των τηλεαγγειεκτασιών .

Για τις ευρειαγγειες η τεχνική δρα με κεντρομόλο κατεύθυνση σε σχέση με τη ροή του αίματος στο εσωτερικό του αγγείου. Τοποθετείται η κατάλληλη μύτη για το μέγεθος του αγγείου χωρίς “γρατζουνίσει” στο ελάχιστο το δέρμα ποτέ στη διαδρομή του αγγείου . Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η συναρμογή του τριχοειδούς που θα αδειάσει από αίμα επιτρέποντας επίτευξη άμεσου αποτελέσματος.

Τα αποτελέσματα είναι με την πρώτη συνεδρία (maximum τη δεύτερη) εντυπωσιακά. Άμεση εξαφάνηση του αγγείου χωρίς δυσχρωμίες . Μετά τη συνεδρία ο ασθενής μπορεί να πάει στη θάλασσα και να εκτεθεί στον ήλιο χωρίς κανένα πρόβλημα .

Στην περίπτωση της τοπικής λιπόλυσης τα αποτελέσματα είναι εξίσου εντυπωσιακά . Στην περιοφθαλμική περιοχή , σε περίπτωση βλεφαροχάλασης με παρουσία λίπους στο πάνω ή στο κάτω βλέφαρο , το O.F.F , κάτω από συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας (ελεγχόμενης) και ηλεκτρικού ρεύματος ( συγκεκριμένων συχνοτήτων) δρα τοπικά στο λίπος και αφήνει το πεδίο ελεύθερο για το επόμενο στάδιο της εξάχνωσης της περίσσειας δέρματος (χωρίς λίπος πια) με το Plexer.
Τα αποτελέσματα της θεραπείας φαίνονται (maximum) στις δεκαπέντε ημέρες , ενώ τρείς μέρες μόνο μετά, ανάλυση ούρων δείχνει την παρουσία παλμιτικού οξeέως και άλλων στοιχείων που επιβεβαιώνουν τη λιπόλυση που έχει επιτευχθεί.

Με άλλες συχνότητες και με παρόμοιο τρόπο σημειώνονται εντυπωσιακά αποτελέσματα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος απαιτείται θεραπεία λιπόλυσης.

Σήμερα χάρη σε αυτήν τη νέα τεχνική με κύματα κλασματικής ροής το μηχάνημα είναι απόλυτα αυτόνομο καθώς τροφοδοτείται απλά με μπαταρίες και θεραπεύει τηλεαγγειεκτασίες προκαλώντας πίεση τοιχωμάτων και αδειάζοντας το αίμα που περιέχουν αποφεύγοντας δημιουργία ιχνών από την επέμβασή τους.
Η ασφάλεια η αποτελεσματικότητα και η ακρίβεια καθιστούν την τεχνική εξαιρετικά χρήσιμη σε προβλήματα όπως αυτά που αναφέρθηκαν.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.