Αποτρίχωση προσώπου με το PALM LASE

Facebooktwitterpinterest

Το PALM LASE είναι συσκευή αποτρίχωσης υψηλής ισχύος παλμικού φωτός ειδικά σχεδιασμένη να καταπολεμά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα από οποιοδήποτε μέρος και να επιτυγχάνει μόνιμη μείωση. Ο μοναδικός σχεδιασμός του συστήματος, μας παρέχει την δυνατότητα να προσαρμόζουμε την θεραπεία ανάλογα με το χρώμα, την ποιότητα και την θέση τους.
Το PALM LASE μπορεί να αφαιρέσει τις τρίχες σε κάθε περιοχή προσώπου, όπως πηγούνι, πάνω χείλος, μάγουλα καθώς και σε ευαίσθητες περιοχές όπως αυτιά, μύτη κ.α.
Πόσες θεραπείες απαιτούνται;
Αυτό ποικίλει και εξαρτάται από το χρώμα της τρίχας και την θέση της. Ο αριθμός των θεραπειών ποικίλει από άτομο σε άτομο και εξαρτάται επιπλέον από την εντόπιση της τριχοφυΐας. Το PALM LASE έχει εφαρμοστεί με άριστα αποτελέσματα. Όλοι μπορούν να επιστρέψουν στις καθημερινές τους ασχολίες αμέσως μετά την εφαρμογή. Σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να υπάρχει ελαφρά ερυθρότητα ή ερεθισμός της επιδερμίδας.

Η αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυίας πολλές φορές συνοδεύεται από διάφορες ορμονικές ή παθολογικές δυσλειτουργίες, γι αυτό η αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυίας δεν είναι απλές «τρίχες» χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση, έλεγχος αλλά και γνώση της νέας τεχνολογίας για να έχουμε λύση στο πρόβλημα. Οι θεραπείες γίνονται στο ιατρείο.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.