Αυξητική στήθους: Τι πρέπει να γνωρίζετε για την δημοφιλή αισθητική επέμβαση και το κόστος της

Αυξητική στήθους: Τι πρέπει να γνωρίζετε για την δημοφιλή αισθητική επέμβαση και το κόστος της Facebooktwitterpinterest

Η αυξητική στήθους είναι μία πολύ δημοφιλής αισθητική επέμβαση που πολλές γυναίκες την επιλέγουν για να αναδείξουν τη θηλυκότητά τους. Συχνά συνδυάζεται και με άλλες επεμβάσεις όπως η ανόρθωση και σε κάθε περίπτωση έχει ως στόχο να δημιουργήσει μία όψη μαστών πιο θηλυκή και θελκτική που θα κολακεύει τον σωματότυπό σας.

Πριν προχωρήσετε ωστόσο σε αυξητική στήθους θα πρέπει να είστε απολύτως σίγουρες για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να δείτε στον καθρέφτη και να κάνετε ένα ραντεβού με τον πλαστικό χειρουργό που θα αναλάβει τη διαδικασία, ώστε να σας κατευθύνει σχετικά με το τι ταιριάζει στον δικό σας σωματότυπο και να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες με φυσικό αποτέλεσμα.


Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά
Η αυξητική στήθους πραγματοποιείται με την τοποθέτηση εμφυτευμάτων κάτω από τους μύες των μαστών και ανάλογα το υλικό που περιέχεται στα εμφυτεύματα αυτά, διαφέρει και το αποτέλεσμα τόσο οπτικά όσο και αισθητικά, ενώ υπάρχει και διαφορά στις τιμές και το τελικό κόστος της διαδικασίας.
Συγκεκριμένα, τα εμφυτεύματα που χρησιμοποιούνται για την αυξητική στήθους μπορεί να είναι είτε σιλικόνης, ή φυσιολογικού ορού, δηλαδή να περιέχουν αλατούχο διάλυμα και τα επιλέγετε ανάλογα το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και φυσικά τις τιμές τους.
Και οι δύο τύποι εμφυτευμάτων έχουν διαφορετική αίσθηση. Τα εμφυτεύματα σιλικόνης έχουν σχεδιαστεί για να προσομοιάζουν περισσότερο σαν το πραγματικό φυσικό στήθος και είναι μαλακά στην αφή, γι’ αυτό έχουν και μεγαλύτερο κόστος.
Τα εμφυτεύματα φυσιολογικού ορού από την άλλη είναι συνήθως πιο σκληρά και λιγότερο φυσικά, αλλά θεωρούνται πιο ασφαλή, καθώς σε περιπτώσεις ρήξης, το αλατούχο διάλυμα μπορεί να απορροφηθεί με ασφάλεια από τον οργανισμό.

Εμπιστευθείτε τον ειδικό
Ο κορυφαίος πλαστικός χειρουργός Νικόλαος Καρμίρης έχει μεγάλη εμπειρία στην αυξητική στήθους και την πραγματοποιεί με κόστος που είναι προσιτό σε όλες τις γυναίκες που το επιθυμούν. Κάνοντας ένα αναγνωριστικό ραντεβού με τον γιατρό, μπορείτε μαζί να αποφασίσετε ποια εμφυτεύματα είναι ιδανικά για εσάς και τι αλλαγές επιθυμείτε να κάνετε στο στήθος σας, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι όπως το φαντάζεστε αλλά και σε προσιτές τιμές.
Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα του πλαστικού χειρουργού Νικόλαου Καρμίρη και μάθετε τα πάντα για την αυξητική στήθους και το κόστος της διαδικασίας, για να την πραγματοποιήσετε σε τιμές που σας συμφέρουν.

Νικόλαος Καρμίρης, Πλαστικός Χειρουργός

Νικόλαος Καρμίρης,
Πλαστικός Χειρουργός

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.