Τι είναι η πρωτοποριακή μέθοδος Hypoxi

Facebooktwitterpinterest

hypoxiΤο Hypoxi είναι η στοχευμένη μέθοδος σμίλευσης του σώματος. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν μια ελκυστική σιλουέτα γνωρίζουν ότι η αυστηρή δίαιτα και η άσκηση δεν επιφέρουν πάντα το ποθητό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα όσον αφορά την σύσφιξη, την ποιότητα της επιδερμίδας και την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Οι προβληματικές περιοχές χρειάζονται ιδιαίτερη αντιμετώπιση. Αυτό ακριβώς κάνει η μέθοδος Hypoxi, που δρα στοχευμένα στο ανεπιθύμητο τοπικό πάχος και επιφέρει σύσφιξη και λιποδιάλυση με τον μοναδικό συνδυασμό θετικής και αρνητικής πίεσης και ήπιας αερόβιας άσκησης. Επειδή το τοπικό πάχος δημιουργείται σε περιοχές όπου η κυκλοφορία του αίματος δεν είναι άριστη, αυξάνοντας την κυκλοφορία κατά την άσκηση το σώμα απομακρύνει φυσικά το λίπος από την στοχευμένη περιοχή. Η διεθνής αναγνωρισμένη μέθοδος Hypoxi, που δημιούργησε ο Δρ. Norbert Egger από την Αυστρία, αποτελεί μοναδική μέθοδο που έχει κατοχυρωθεί παγκοσμίως με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Διαμορφώστε την ιδανική σιλουέτα με τα μηχανήματα Hypoxi

Η μέθοδος Hypoxi είναι επιστημονική, φυσική και αποτελεσματική, χωρίς να είναι επεμβατική. Από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές θα δείτε το σώμα σας να αλλάζει, βιώνοντας ορατά αποτελέσματα κατά του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας, της σύσφιξης και της χαλάρωσης του συνδετικού ιστού. Η εναλλασσόμενη θετική και αρνητική πίεση ενεργοποιεί τους ιστούς στις προβληματικές, ενεργοποιώντας αποτελεσματικά την κυκλοφορία του αίματος, το οποίο απομακρύνει τα λιπαρά οξέα από τις περιοχές όπου είναι αποθηκευμένο το λίπος. Σε συνδυασμό με ήπια αεροβική άσκηση, επιτυγχάνεται στοχευμένη και μακροχρόνια μείωση λίπους και πόντων από τις συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές του σώματος. Η μέθοδος Hypoxi επιτυγχάνει: λιποδιάλυση, σύσφιξη, σφριγηλή επιδερμίδα, μείωση του τοπικού πάχους σε μηρούς και γλουτούς, απώλεια πόντων στην κοιλιά και την μέση.

Η μέθοδος Hypoxi αξιοποιεί τρία διαφορετικά μηχανήματα για στοχευμένη δράση σε διαφορετικές περιοχές: το Hypoxi Vacunaut για επίπεδη κοιλιά, το Hypoxi L250 για καλλίγραμμα πόδια και γλουτούς, και το Hypoxi Dermology για τέλεια επιδερμίδα.

Μηχανήματα Hypoxi

Διατροφή πριν και μετά από τη συνεδρία Hypoxi

Τα αποτελέσματα της μεθόδου Hypoxi είναι άμεσα ορατά, με μακροχρόνια διάρκεια. Η σωστή διατροφή συμβάλλει κατά πολύ στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του Hypoxi.

Πριν από την συνεδρία Hypoxi, το σώμα χρειάζεται υδατάνθρακες, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την σωστή καύση του λίπους. Καταναλώστε τροφές πλούσιες πλούσιες σε υδατάνθρακες 2 με 4 ώρες πριν από τη συνεδρία.

Μετά την συνεδρία, κατά την διάρκεια της οποίας το σώμα έχει κάψει λίπος, είναι σημαντικό να μην καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε λίπος και υδατάνθρακες. Προτιμήστε ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνες, αποφεύγοντας το λίπος.

Τις ενδιάμεσες ημέρες, προσπαθήστε να διατηρήσετε το μεταβολισμό σας σε υψηλά επίπεδα, ακολουθώντας μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή με μικρά και συχνά γεύματα.

Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν!

 

http://yava.gr/

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.