Βραζιλιάνικη Αιδιοπλαστική (αιδοιοπλαστική)

Νέα Ανώδυνη μέθοδος Laser Ανάπλασης και Σύσφιξης Κόλπου Facebooktwitterpinterest

Ονομάζεται ο συνδυασμός επέμβασης στα μικρά χείλη του αιδοίου με τη λεύκανση του αιδοίου, απαλλάσσοντας από το σκούρο χρώμα της περιοχής (χείλη, περίνεο, κλειτορίδα) και την ελαφρά αύξηση των εξωτερικών χειλέων.

Το όνομα προέρχεται από τις βραζιλιάνες γυναίκες, που έκτος από τους τέλειους γλουτούς και στήθος φροντίζουν να έχουν και τέλεια εμφάνιση στην απόκρυφη περιοχή.

Οι γυναίκες με δυσμορφία στην ευαίσθητη περιοχή συχνά ντρέπονται να φορούν στενά ρούχα ή μαγιό, ενώ είναι πολύ συχνό φαινόμενο η μείωση της ερωτικής ευχαρίστησης, εξαιτίας του πόνου κατά τη διάρκεια της επαφής.

Το βασικότερο είναι η μείωση της αυτοπεποίθησης της ίδιας της γυναίκας, το αίσθημα της μειωμένης θηλυκότητας με συνέπεια την εσωστρέφεια αλλά και την αποστροφή από την ερωτική επαφή.

Η Βραζιλιάνικη αιδιοπλαστική έχει ως αποτέλεσμα την μείωση των εσωτερικών χειλέων του αιδοίου (υπερτροφικά μικρά χείλη), με ταυτόχρονη λεύκανση και απαλλαγή από το σκούρο χρώμα, όπου αυτό υπάρχει (χείλη, περίνεο, κλειτορίδα)

και με την ελαφρά αύξηση των εξωτερικών χειλέων με τη μεταφορά και χρήση είτε φυσικού λίπους από άλλα σημεία του σώματος, είτε υγρού υαλουρονικού οξέος.

Μαρίνα Τοσουνίδου,Χειρουργός Γυναικολόγος Μαιευτήρας,

Μαρίνα Τοσουνίδου,
Χειρουργός Γυναικολόγος Μαιευτήρας,

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.