Ριγκατονι με ελληνικο πεστο βασιλικο light.

Facebooktwitterpinterest

Υλικά.

500γρ ριγκατονια η πενες

120γρ γιαουρτι στραγγιστό 2% η 90γρ φετα( για ακομα πιο εντονη γευση)

2 χουφτες φρεσκο βασιλικο

50γρ καρύδια

80γρ ελαιολαδο

2 σκελιδες σκορδο

Αλατι και φρεσκοτριμενο πιπερι

Εκτέλεση.

Βραζουμε τα ζυμαρικα μας . σε ένα μπλεντερ χτυπαμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να γίνουν ένα μίγμα αν είναι πολύ σφιχτό αραιώνουμε με λιγο νερο από τα ζυμαρικα που βραζουν …….σουρώνουμε τα ζυμαρικά τα ρίχνουμε ζεστά παλι μεσα στην κατσαρόλα + το pesto ανακατεύουμε και σερβιρουμε αμεσως!!!!

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.