Καλοκαιρινός σολομός με ούζο και γλυκοπατάτες

Καλοκαιρινός σολομός με ούζο και γλυκοπατάτες Facebooktwitterpinterest

Υλικά

Σολομός
Ούζο
Γλυκοπατάτες
Πράσινη σαλάτα

Ντοματίνια
Θυμάρι
Ελαιόλαδο, Αλάτι, Πιπέρι

Εκτέλεση

1. Βάζουμε τον σολομό σε ούζο και λίγο θυμάρι για τουλάχιστον 30 λεπτά
2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
3. Κόβουμε τις γλυκοπατάτες σε φέτες, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε σε λίγο ελαιόλαδο.
4. Βάζουμε τις γλυκοπατάτες σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί
5. Αφού ζεσταθεί ο φούρνος βάζουμε τον σολομό και τις γλυκοπατάτες και ψήνουμε για 15-20 λεπτά
6. Σερβίρουμε με την πράσινη σαλάτα και ντοματίνια

Δρ. Άννα Χριστίνα Κονή, Διαιτολόγος

Δρ. Άννα Χριστίνα Κονή,
Διαιτολόγος

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.