Θέλετε ένα σφριγηλό και καλοσχηματισμένο στήθος? Ανόρθωση μαστού με ελάχιστες ουλές

Facebooktwitterpinterest

Σφριγηλό και καλοσχηματισμένο στήθος είναι μια έκφραση θηλυκότητας και νεότητας για πολλές γυναίκες. Ωστόσο, είναι πολύ φυσικό ότι το στήθος με την ηλικία χάνει το σχήμα, την πληρότητα και την ελαστικότητα του. Επιπλέον, η εγκυμοσύνη, η γαλουχία, καθώς και μια απώλεια βάρους μπορεί να οδηγήσει σε μείωση και χαλάρωση του μαστού.
Η μαστοπηξια ή ανόρθωση μπορεί να δώσει στο στήθος την χαμένη σφριγηλότητα και την αισθητική μορφή του και να επιτρέψει έτσι στην γυναίκα να νιώθει το σώμα της πιο ελκυστικό και αισθησιακό. Με την τεχνική αυτή μπορεί να διορθωθεί και μια ασυμμετρία μαστών. Η ανόρθωση μπορεί να συνδιαστεί με αυξητική (ενθέματα) στο ίδιο χειρουργείο.
Για μια ανόρθωση στήθους ακολουθούμε διάφορες τεχνικές. Αυτό εξαρτάται από τον τύπο, σχήμα και χαλάρωση του στήθους καθώς και απο τον σωματότυπο της γυναίκας. Οι πιο συχνές μέθοδοι είναι η τεχνική της περιθηλέας ανόρθωσης με τομή γύρω απο την θηλή και αυτη της μικρής, κάθετης τομής, οπου αφήνουν τις μικρότερες δυνατές ουλές και επιτύγχανουν πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα. Μια άλλη τεχνική είναι η T-μέθοδος.
Το ποσοστό των επιπλοκών της επέμβασης είναι εξαιρετικά χαμηλό αλλά οι επιπλοκές όπως και σε κάθε άλλη επέμβαση δεν μπορούν να αποκλειστούν.
Αισθητικές διαταραχές, εκχυμώσεις ή πρήξιμο μπορούν να παρατηρηθούν αλλά εξαλείφονται εντελώς μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Σύντομες πληροφορίες:

Ελάχιστη ηλικία:
18 ετών

Διάρκεια χειρουργείου:
μέχρι 2,5 ώρες

Διαμονή στο νοσοκομείο:
μέχρι 1 ημέρα

Επαφή με νερό:
μετά από 48 ώρες

Αθλητισμός:
μετά από 6 εβδομάδες

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.