Νέα Μέθοδος Ανόρθωσης Γλουτών με Ελαστικό Ένθεμα – NMGL

Facebooktwitterpinterest

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ – ΥΠΟ ΕΡΕΥΝΑ

Πρόκειται για νέα, επαναστατική μέθοδο ανόρθωσης γλουτών, σχεδόν, χωρίς τομή. Ένα νέου τύπου σιλικονούχο ένθεμα τοποθετείται από μικρή οριζόντια τομή 5 cm, στην οσφυϊκή χώρα. Αφού προηγηθεί μικρή λιποαναρρόφηση σε χαμηλότερη συγκεκριμένη προσχεδιαθείσα περιοχή, εφαρμόζεται με ειδικό εργαλείο και τεχνική το ένθεμα (ένα σε κάθε γλουτό) το οποίο άμεσα ανυψώνει τους γλουτούς σε βαθμό που εμείς ορίζουμε.Η επέμβαση διαρκεί 1- 1 ½ ώρα και η ασθενής μπορεί να εξέλθει το βράδυ ή την άλλη μέρα από την κλινική. Υπάρχει μια περίοδος προσαρμογής της ασθενούς περί την 1 εβδομάδα.

Το αποτέλεσμα είναι φυσικό (ανύψωση των πεσμένων γλουτών ) με αύξηση του όγκου των σε ψηλότερη περιοχή και διαρκεί χρόνια. Η τεχνική έχει παγκοσμίως ελληνική πατέντα, και διαδίδεται γρήγορα σε όλο τον κόσμο, σήμερα. * 4500 -6000.

Το πρόβλημα μέχρι σήμερα, στις ανορθωτικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης – πτώσης των γλουτών, είναι, οι μεγάλες τομές, τα πολύωρα χειρουργεία, η δυσκολία στην γρήγορη επούλωση των τομών και η σταδιακή μείωση του αποτελέσματος με τον χρόνο.

Για την καλύτερη αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, προτείνουμε μια νέα, επαναστατική μέθοδο ανόρθωσης, την NMGL.

Η νέα μέθοδος ανόρθωσης γλουτών είναι μια σταθερή σε αποτέλεσμα και ελάχιστα επεμβατική χειρουργική τεχνική για την αποκατάσταση της ήπιας και μέτριας πτώσης- χαλάρωσης των γλουτών. Με τη τεχνική αυτή μπορεί επίσης να δοθεί στους γλουτούς πιο ζωντανό, πεταχτό και σφριγηλό σχήμα.

Η καινούργια αυτή τεχνική χρησιμοποιεί ένα ειδικό, ελαστικό-σιλικονούχο πλέγμα που μπαίνει μέσα στο υποδόριο λίπος του γλουτού και δημιουργεί ένα είδος εσωτερικού κορσέ, που ανυψώνει τον γλουτό. Το εμφύτευμα αυτό, τοποθετείται με μια μικρή οριζόντια τομή ( 5 cm ) στη μέση, πίσω, η οποία κρύβεται και από ένα μικρό εσώρουχο (string).

Η επέμβαση είναι απλή και σύντομη (περί την μία ώρα) και ο ασθενής δεν χρειάζεται να μείνει στο νοσοκομείο. Η μετεγχειρητική πορεία δεν είναι διαφορετική από την απλή λιποαναρρόφηση.

Η μοναδική αυτή τεχνική βοηθά επίσης να διατηρηθεί ένα καλό αισθητικό αποτέλεσμα και στη περίπτωση που η χαλάρωση είναι μεγάλη και η αφαίρεση του περίσσιου δέρματος απαραίτητη.

Ο ασθενής αναρρώνει γρήγορα, υπάρχει μόνο λίγος πόνος στην αρχή, αλλά μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του σύντομα, εντός μερικών ημερών. Χρειάζεται όμως να φορά τον κορσέ λιποαναρρόφησης, για 2 περίπου εβδομάδες.

Παναγιώτης Μάνταλος   Πλαστικός χειρουργός

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.