ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ ..ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ!!

Facebooktwitterpinterest

Οι Ευρυαγγείες ειναι το συχνότερο μετά την Τερηδώνα πρόβλημα στον άνθρωπο.
Είναι μικρές μετατριχοειδικές φλέβες οι οποίες δεν επηρεάζουν την γενική κυκλοφορία.
Ευρυαγγείες υπάρχουν παντού, στο σώμα ,στο πρόσωπο,αλλά κυρίως στα κάτω άκρα.
Είναι συνήθως μία αθώα διαταραχή αισθητικού χαρακτήρα πλην των συνδιασμένων φλεβικών διαταραχών που περιλαμβάνουν και φλεβεκτασίες με η χωρίς κιρσούς αλλά και σημεία σόβαρής φλεβικής ανεπάρκειας.
Μπορεί λοιπόν οι ευρυαγγείες να υποκρύπτουν ένα σοβαρότερο πρόβλημα φλεβικής κυκλοφορίας και δεν είναι πάντα μιά απλή αισθητική διαταραχή.Γινεται αμέσως κατανοητό ότι αν υποκρύπτεται φλεβική νόσος τότε κάθε θεραπευτική προσέγγιση με αισθητικό στόχο θα αποτύχει παταγωδώς.
Η προσεκτική Αγγειολογική Ιατρική εξέταση είναι αυτή που θα καθορίσει την σοβαρότητα των ευρυάγγειων αλλά και την κατάλληλη θεραπευτική μέθοδο.Σε περιπτώσεις που οι ευρυαγγείες είναι περιπεπλεγμένες ,δηλαδή συνδιάζονται με φλέβες διαφόρων μεγεθών στα πόδια τότε χρειάζεται η ειδική εξέταση , το Εγχρωμο Triplex φλεβων κάτω άκρων .
Οι αισθητικές ευρυαγγείες λοιπόν ,αντιμετωπίζονται Ιατρικά με τις σκληρυντικές ενέσεις με την μέθοδο -microsclerose –και την εφαρμογή μίας σειράς θεραπευτικών επισκέψεων που γινονται στο Ιατρείο και δεν χρειάζεται να απέχει η θεραπευόμενη απο τις συνήθεις ασχολίες της η την εργασία της.
Οταν απο την εξέταση προκύψει μεγαλύτερο πρόβλημα Φλεβικό τότε πρέπει αυτό να αντιμετωπιστεί πρώτο.
Εάν είναι θέμα χειρουργικής επέμβασης ,πρέπει να προηγηθεί η επέμβαση, εάν είναι πρόβλημα φλεβεκτασιών ,η μετεγχειρητική υποτροπή με εμφάνιση μικτών φλεβικών προβλημάτων με μεγάλες υπολειματικές φλέβες αλλά και ευρυαγγείες τότε πάλι οι σκληρυντικές ενέσεις θα δώσουν την θεραπευτική λύση με την νεώτερη τεχνική της –foam sclerotherapy-με εξαιρετικά αποτελέσματα αποκατάστασης του φλεβικού προβλήματος αλλά και του αισθητικού.
Ξεκάθαρα πλέον δεν χρησιμοποιούμαι LASER και ειδικά στα πόδια για την αντιμετώπιση των ευρυάγγειων παρά μόνο στο πρόσωπο και πάντα με επιφύλαξη.
Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας με σκληρυντικές ενέσεις είναι
1) ο έλεγχος του προβλήματος των φλεβικών διαταραχών και η διατήρηση της καλής φλεβικής κυκλοφορίας .
2) δεν υπάρχουν παρενέργειες και στα έμπειρα χέρια του σκληροθεραπευτού Ιατρού τα αποτελέσματα είναι άριστα
3) μπορούν να αντιμετωπιστούν με επιτυχία και μεγαλύτερα των ευρυαγγειών προβλήματα,όπως φλεβεκτασίες ,υποτροπές χειρουργικής αφαίρεσης κιρσών τα οπία είναι πολυ συνήθη και δεν είναι αισθητικά προβλήματα αλλά προβλήματα Υγείας.
4) με την χρήση σε ιδιαιτέρως ευαίσθητα άτομα spray αναισθητικού η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη και αποδεκτή για όλες τις θεραπευόμενες.
5) Η συντήρηση του καλού αποτελέσματος γίνεται με ετήσιες επισκέψεις που βοηθούν επίσης να μην υπάρχουν τα ενοχλητικά συμπτώματα των πόνων στα πόδια τα καψίματα που τόσο ταλαιπωρούν τις γυναίκες σήμερα.
Τι είναι οι σκληρυντικές ενέσεις??
Η σκληροθεραπεία (θεραπεία με σκληρυντικές ενέσεις) είναι μία θεραπευτική μέθοδος αντιμετώπισης φλεβικών παθήσεων με απλό τρόπο χωρίς την ανάγκη νοσηλείας η οποιασδήποτε αποχής απο τις συνηθισμένες δραστηριότητες του θεραπευομένου.
Η σκληρυντική ένεση περιέχει μία φαρμακευτική απόλυτα ελεγμένη η οποία στο σημείο που θεραπευτής την ενχύει χρησιμοποιόντας την πιόλεπτή βελόνα που παράγεται προκάλει μία εσωτερική αντίδραση στο αγγείο το οποίο για λίγα εκατοστά αλλοιώνεται και απορροφάται απο τον οργανισμό. Η σκληρυντική ουσία δεν απορροφάται απο τον οργανισμό και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν οι αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλουν κάποιες φαρμακευτικές ουσίες.
Είναι απαραίτητο να αντιμετωπισθούν τα φλεβικά προβλήματα με ειδική σειρά ,απο τα σοβαρότερα προς τα μικρότερα και απο τα προβλήματα του μηρού πρωτα και μετά των κνημών και του άκρου ποδός.

Εχουμε πλέον την εμπειρία πολλών περιστατικών και τα καλά μας αποτελεσματα είναι αναλογά των καλυτέρων Αγγειολογικών Κέντρων του Κοσμου.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.