Κυτταρίτιδα, ξηρότητα, κιρσοί; Βρες τη λύση!

Facebooktwitterpinterest

Ο οδηγός συμβουλών ομορφιάς σου αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για τη φροντίδα του σώματος! Από τις πατούσες ως τους γλουτούς, απόκτησε τέλεια πόδια!

Φτέρνες

Το πρόβλημα Δέρμα «κροκοδείλου», υπερβολική ξηρότητα, βαθιά σκισίματα, φολίδωση.

Η λύση Όταν εμφανίζεις παχιά στρώματα νεκρών κυττάρων στη βάση ή την περιφέρεια της φτέρνας σου, χρειάζεσαι οπωσδήποτε μια πλούσια, βαθιά θεραπευτική κρέμα η οποία θα είναι ικανή να φτάσει στα βαθύτερα επίπεδα της σκληρής επιδερμίδας.

Πέλματα

Το πρόβλημα «Ραγίσματα», έντονο τοπικό ξεφλούδισμα

Η λύση Χρησιμοποίησε καθημερινά μετά το μπάνιο ένα απολεπιστικό scrub, τρίψε με λούφα ή ελαφρόπετρα και, στο τέλος, άπλωσε μια θεραπευτική κρέμα. Πριν από τον ύπνο πέρασε τα πόδια σου με μια πλούσια ενυδατική, τύλιξέ τα σε διάφανη πλαστική μεμβράνη, σαν αυτή που τυλίγεις τα φαγητά, και από πάνω φόρεσε ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες. Θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα.

Γάμπες

Το πρόβλημα Κιρσοί και αντιαισθητική εμφάνιση φλεβών

Η λύση Αυτό το φαινόμενο πιθανό να είναι κληρονομικό αλλά τις περισσότερες φορές είναι αποτέλεσμα γέννας, παχυσαρκίας, έλλειψης βιταμινών και συνεχούς ορθοστασίας λόγω επαγγέλματος. Γενικότερα, κατανάλωνε τροφές πλούσιες σε ίνες και απόφευγε τα πολύ ζεστά μπάνια ή τη σάουνα.

Δοκίμασε Οι θεραπείες με λέιζερ (για την εμφάνιση των φλεβών) και η σκληροθεραπεία (για τους κιρσούς) είναι μέθοδοι για προχωρημένες καταστάσεις. Για τις ηπιότερες μορφές του φαινομένου, αλλά και για πρόληψη (αν προδιατίθεσαι κληρονομικά) επίλεξε μία κρέμα  που διατηρεί την επιδερμίδα λεία και απαλή, μειώνοντας τα σημάδια και καλμάροντας την αγγειακή υπερδιέγερση στα πόδια σου.

Γόνατα

Το πρόβλημα Ξερό δέρμα, παχιά ρυτιδιασμένα κομμάτια, ξεφλούδισμα, ορατές σχισμές

Η λύση Πριν ξαπλώσεις για ύπνο άπλωσε στην ευρύτερη περιοχή μια πλούσια ενυδατική κρέμα και τύλιξε τα γόνατά σου με γάζα ή ένα κομμάτι μάλλινου υφάσματος. Το δέρμα σου θα δείχνει υπέροχο και βελούδινο μόλις ξυπνήσεις.

Γλουτοί και μηροί

Το πρόβλημα Η εμφάνιση κυτταρίτιδας

Η λύση Ξέχωρα από μια ισορροπημένη δίαιτα που οφείλεις να ακολουθείς και την επαρκή ποσότητα υγρών που πρέπει να πίνεις καθημερινά, είναι απαραίτητο να απολεπίζεις τακτικά την επιδερμίδα στις επίμαχες περιοχές, με σκοπό να αυξηθεί η κυκλοφορία του αίματος και να επενεργήσει η λιποδιάσπαση. Ταυτόχρονα, χρησιμοποίησε ένα αντικυτταριδικό αδυνατιστικό προϊόν, το οποίο θα περιέχει καφεΐνη και ρετινόλη.

http://www.shape.gr/

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.