79ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας

Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας Facebooktwitterpinterest

Ανοίγει τις πύλες του την προσεχή Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το 79ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας.

To φετινό συνέδριο με θέμα: «Αντιπαραθέσεις, Καινοτομία, Αριστεία» που ολοκληρώνεται στις 7 Οκτωβρίου, φιλοδοξεί να ενισχύσει τη δημιουργική και καινοτόμο προσέγγιση απέναντι στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί σε καθημερινή βάση.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα διερευνηθούν θέματα που σχετίζονται με τις σύγχρονες διαγνωστικές προσεγγίσεις, τις μη χειρουργικές παρεμβάσεις, την πρόοδο στις χειρουργικές τεχνικές, τον σχεδιασμό των εμφυτευμάτων, τη ρομποτική χειρουργική, την πρόληψη των επιπλοκών, αλλά και την αποκατάσταση και τη φροντίδα των ασθενών. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα διαδραστικό περιβάλλον που προωθεί τη συνεργασία, ενθαρρύνει τον διάλογο -ιδιαίτερα με τους νεότερους συναδέλφους- και παρέχει τη δυνατότητα για την ανταλλαγή νέων ιδεών και πρακτικών. Επισημαίνεται ότι στο 79ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας θα χορηγηθούν μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME – CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME-UEMS. Η χορήγηση των μορίων γίνεται βάσει των ωρών παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος.

Επισημαίνεται ότι κάθε (1) μόριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης αντιστοιχεί σε μία πλήρη ώρα παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος. Η χορήγηση των μορίων θα γίνεται μόνο εφόσον υποβληθεί συμπληρωμένο το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης, το οποίο θα αποσταλεί ηλεκτρονικά μετά το πέρας του Συνεδρίου.
Όπως επισημαίνει η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας, Καθηγήτρια κα Ζωή Χ. Νταϊλιάνα, με αφορμή τη διοργάνωση του79ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας : «είμαι στην ευχάριστη θέση να φιλοξενώ μερικούς από τους κορυφαίους συναδέλφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το συνέδριο παρέχει την ευκαιρία δικτύωσης και ανταλλαγής γνώσεων, καθώς και συμμετοχής σε ένα επιστημονικό πρόγραμμα ευρείας θεματολογίας στο οποίο εξέχουσα θέση κατέχουν τόσο τα Συμπόσια των Τμημάτων της Εταιρείας μας όσο και τα Συμπόσια των Ευρωπαϊκών Επιστημονικών Εταιρειών EFORT Forum, EHS Forum και ESSKA Forum, και της Διεθνούς Εταιρείας Ορθοπαιδικού Τραύματος με το International Orthopaedic Trauma Association (ΙΟΤΑ) Forum. Οι διακεκριμένοι ομιλητές θα μοιραστούν μαζί μας τις πολύτιμες ιδέες και εμπειρίες τους σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Ορθοπαιδική».

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.