13o Διεθνές Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης (ΕΕΣΣ)

Facebooktwitterpinterest

43ο Συμπόσιο”Γιαννέστρας – Σμυρνής” του Τμήματος ΣΣ της Ορθοπαιδικής Εταιρείας ΕΕΧΟΤ
Συμπόσιο ΑΟ Spine – Greek Chapter
Συμπόσιο EUROSPINE
Με την συμμετοχή της Σερβικής Εταιρείας ΣΣ

Η Ελληνική Εταιρεία Σπονδυλικής Στήλης διοργανώνει το 13ο Διεθνές Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Du Lac, στα Ιωάννινα.
Για 4 ημέρες η πόλη των Ιωαννίνων θα αποτελέσει σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων έγκριτων και εξειδικευμένων Ελλήνων επιστημόνων για τις τελευταίες εξελίξεις στη χειρουργική της σπονδυλικής στήλης.
Το Επιστημονικό Πρόγραμμα του συνεδρίου είναι πολυθεματικό με έμφαση σε αμφιλεγόμενα θέματα, καθώς και σε νέες πτυχές όπως η μηχανική ιστών και η πρόοδος της τεχνολογίας της σπονδυλικής στήλης. Η συνάντηση μεταξύ των Βαλκανικών χωρών κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών.
Στο Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου δίνεται έμφαση στις:
 Αναγεννητική Μηχανική των Ιστών
 Εφαρμογή νέων και προοπτικών πειραματικών τεχνολογιών
 Βιοηθική
αλλά και σε ολοκληρωμένες παρουσιάσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα για την παθολογία της Κρανιο-Σπονδυλικής Συμβολής της ΣΣ, τους Ογκους του Νωτιαίου Μυελού και τις Φλεγμονές της ΣΣ.
Περιμένουμε με χαρά να σας καλωσορίσουμε στα Ιωάννινα και στο 13o Διεθνές Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης & 43ο Συμπόσιο “Ν. Γιαννέστρας – Π. Σμύρνης”.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.