Νέα Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στην Μύκονο!

Νέα Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στην Μύκονο! Facebooktwitterpinterest

Επίσημη έναρξη λειτουργίας της νέας μας  Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης SEA Dialysis στην Μύκονο!

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την επίσημη έναρξη λειτουργίας της νέας μας Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης SEA Dialysis στην Μύκονο που δημιουργήθηκε με όραμα να δώσει τη δυνατότητα σε ασθενείς με Χρόνια Νεφρική Νόσο να επιστρέψουν στον τόπο κατοικίας τους αλλά και σε επισκέπτες να παραθερίσουν στο πανέμορφο νησί της Μυκόνου απολαμβάνοντας τις διακοπές τους σε έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς της Ελλάδας.

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης SEA Dialysis διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις που συμμορφώνονται πλήρως με τα ευρωπαϊκά πρότυπα υγείας και ασφάλειας, παρέχοντας ταυτόχρονα ποιοτικές υπηρεσίες αιμοκάθαρσης σε ένα ειδικά σχεδιασμένο μοντέρνο περιβάλλον που προσφέρει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Σε κεντρική τοποθεσία στο νησί της Μυκόνου, η SEA Dialysis επιτρέπει στους ασθενείς να απολαύσουν τις διακοπές τους όπου κι αν επιλέξουν να μείνουν στο νησί.

Η SEA Dialysis χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από την εταιρία Baxter και η εξειδικευμένη ιατρική και νοσηλευτική μας ομάδα εποπτεύουν τους ασθενείς καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας.Οι ειδικοί μας νεφρολόγοι και η νοσηλευτική ομάδα μας εποπτεύουν τους ασθενείς καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

Η Μονάδα είναι συμβεβλημένη με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και τα έξοδα των συνεδριών αιμοκάθαρσης καλύπτονται από τον ασφαλιστικό φορέα χώρις επιπλέον επιβάρυνση για τον ασθενή. Για ιδιωτικά ασφαλισμένους ασθενείς επικοινωνείστε απευθείας με την Μονάδα για διευκρινίσεις.

Τέλος, η SEA Dialysis στεγάζεται δίπλα στην SEA Medical Health Clinic, μια πλήρως εξοπλισμένη κλινική πρωτοβάθμιας φροντίδας που παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες του νησιού με μια ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη στα πρότυπα των μεγάλων ιδιωτικών ιδρυμάτων.

Για περισσότερες πλήροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας https://seadialysis.com/   &  http://www.seamedical.gr/ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@seadialysis.com ή να μας καλέσετε στο 22890-27350.

 

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.