H Bepanthol® σύμμαχός μας και αυτό το καλοκαίρι…

Facebooktwitterpinterest

H Bepanthol® σύμμαχός μας και αυτό το καλοκαίρι…

Aθήνα, Οκτώβριος 2018 – Καθώς διανύουμε τις πρώτες μέρες του Φθινοπώρου, ήδη νοσταλγούμε τις καλοκαιρινές διακοπές και αυτή την υπέροχη ανεμελιά που τις έκανε μοναδικές.

Ανεμελιά με τους φίλους, που γελάγαμε μέχρι αργά σε κάποια παραλία… Ανεμελιά με την οικογένεια, καθώς ήταν από τις λίγες φορές που βρεθήκαμε όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι… Ανεμελιά στο φαγητό, με τις υπέροχες Ελληνικές γεύσεις να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο… Ανεμελιά, όμως, και στην παραλία, καθώς με σύμμαχο τη Bepanthol®, οι Ελληνικές θάλασσες ήταν πιο απολαυστικές από ποτέ, ενώ ο μοναδικός Ελληνικός ήλιος, φίλος και σύμμαχός μας!

Την προτίμησή του στη σειρά Bepanthol®, αυτό το καλοκαίρι, έδειξε και ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, μέσα από το τελευταίο video clip του για το τραγούδι με τίτλο «Καλημέρα», όπου με άκρως μινιμαλιστική αισθητική και με φόντο το μαγευτικό νησί της Ίου, ο διάσημος τραγουδιστής και οι όμορφες συμπρωταγωνίστριες του, διηγούνται την πιο όμορφη καλοκαιρινή ερωτική ιστορία, ενώ τα αντηλιακά Bepanthol® Sun βρίσκονται πλάι τους και τους προστατεύουν από τον καυτό Ελληνικό ήλιο. (Το video clip μπορείτε να απολαύσετε εδώ).

Περνώντας από γενιά σε γενιά, αυτό που κάνει την Bepanthol® να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι αποτελεί βασικό συστατικό στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και προστασίας του δέρματος, παρέχοντας ολοκληρωμένη φροντίδα πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την έκθεση στον ήλιο.

Ξεκινώντας με τις κρέμες προσώπου της σειράς Bepanthol®, το δέρμα αποκτά την ενυδάτωση που χρειάζεται και σφριγηλότητα, ενώ συνεχίζοντας με τη σειρά Bepanthol®Sun, το δέρμα προστατεύεται από την ακτινοβολία UV, ενυδατώνεται και υποστηρίζεται η φυσιολογική διαδικασία ανάπλασής του.
Τέλος, για τους πιο… απερίσκεπτους, το σύστημα Bepanthol® σπρέι αφρού και κρέμα, μπορεί να αντιμετωπίσει  πιο έντονους ερεθισμούς από τον ήλιο και τα ελαφρά εγκαύματα, ενισχύοντας τη φυσική διαδικασία ανάπλασης και ίασης του ερεθισμένου δέρματος, χάρη στην προηγμένη νανοτεχνολογία και την προβιταμίνη Β5.

Με περισσότερα από 70 χρόνια εξειδίκευση στη φροντίδα και την προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας, η Bepanthol® αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα brands για την περιποίηση του δέρματος.
Αποστολή της Bepanthol® είναι να δημιουργεί συνεχώς νέα ποιοτικά προϊόντα, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, που είναι κατάλληλα για το ευαίσθητο δέρμα και δεν περιέχουν συντηρητικά parabens και χρωστικές ουσίες.
Η Bepanthol® φροντίζει για την ολοκληρωμένη και καθημερινή φροντίδα της γυναικείας επιδερμίδας μέσα από την ευρεία γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων περιποίησης προσώπου που διαθέτει.

Με την εγγύηση της Bayer.

Σχετικά με την Bayer

 Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο των Βιοεπιστημών και συγκεκριμένα στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης. Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και δρα ως ένας κοινωνικά και ηθικά υπεύθυνος εταιρικός πολίτης. Κατά το οικονομικό έτος 2017, ο Όμιλος απασχολούσε περίπου 99.800 άτομα και είχε πωλήσεις της τάξεως των 35 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι επενδύσεις ανήλθαν σε € 2,4 δις ενώ οι  δαπάνες για Έρευνα και Ανάπτυξη σε € 4,5 δις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.bayer.com

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bayer Ελλάς, επισκεφθείτε το www.bayer.gr.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.