SkinCeuticals, νέο Advanced Brightening UV Defense Sunscreen με spf50

SkinCeuticals, νέο Advanced Brightening UV Defense Sunscreen με spf50 Facebooktwitterpinterest

NEO ADVANCED BRIGHTENING UV DEFENSE SUNSCREEN SPF 50 ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ, ΚΗΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΔΕΣ

Η SkinCeuticals, ηγέτιδα μάρκα στην προηγμένη επαγγελματική περιποίηση της επιδερμίδας, λανσάρει το νέο Advanced Brightening UV Defense Sunscreen με spf50 . Το συγκεκριμένο αντηλιακό, έχει δημιουργηθεί με σκοπό να προσφέρει διπλή δράση, καθώς αφενός προστατεύει την επιδερμίδα από τις δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την ακτινοβολία UV και αφετέρου, προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στο δέρμα.
Το νέο Advanced Brightening UV Defense Sunscreen spf50, είναι εξαιρετικά λεπτόρρευστο, γεγονός που του επιτρέπει να απλώνεται πολύ εύκολα στην επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη. Έτσι, η επιδερμίδα μετά τη χρήση του δείχνει αισθητά πιο λαμπερή και λεία. Είναι κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες και ιδανικό για κανονικές, μικτές και λιπαρές επιδερμίδες, ώριμο δέρμα με σημάδια γήρανσης, δέρμα με μέτρια έως σοβαρά σημάδια φωτογήρανσης και επιδερμίδες με ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

Η προηγμένη σύνθεση του Advanced Brightening UV Defense Sunscreen spf50 που προσφέρει διπλή δράση για πιο φωτεινή και ομοιόμορφη επιδερμίδα, περιέχει:

• Τρανεξαμικό οξύ 1%, που με συχνή χρήση ελαχιστοποιεί την επανεμφάνιση των δυσχρωμιών και των καφέ κηλίδων στην επιδερμίδα.

• Nιασιναμίδη 2% που εμποδίζει τη μετακίνηση της μελανίνης, συμβάλλοντας στη μείωση της εμφάνισης δυσχρωμιών στην επιδερμίδα.

• Μαρμαρυγία που προσδίδει στην επιδερμίδα άμεση και ορατή λάμψη.

Ταυτόχρονα, το Advanced Brightening UV Defense Sunscreen spf50, εγγυάται υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB χάρη στον υψηλό δείκτη προστασίας spf50 που διαθέτει.

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες*, η ενισχυμένη αποτελεσματικότητα του Advanced Brightening UV Defense Sunscreen spf50, είναι ορατή ακόμα και από τη 4η εβδομάδα χρήσης του προϊόντος.

• Σημαντική μείωση -26% στις υπερμελαγχρώσεις

• Σημαντική μείωση -26% στις κηλίδες

• + 22% περισσότερη λάμψη στην επιδερμίδα

*Μονοκεντρική κλινική μελέτη, σε 50 γυναίκες με ήπιας έως μέτριας έντασης μελάγχρωση στο πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένου μελάσματος μεταφλεγμονωδών υπερχρεώσεων και υπερμελάγχρωσης. Το Advanced Brightening UV Defense spf 50 εφαρμόστηκε στο πρόσωπο 1 φορά ημερησίως.

«Το Advanced Brightening UV με την υπογραφή της επαγγελματικής σειράς δερμοκαλλυντικών SkinCeuticals αποτελεί το ιδανικό αντηλιακό προσώπου για όλους του τύπους δέρματος. Εξασφαλίζει διπλή δράση προστασίας, ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει στο πρόσωπο έναν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Το ανταγωνιστικό του γνώρισμα είναι η συνδυαστική του δράση. Αποτελεί τη νούμερο ένα πρόταση για την καθημερινή αναζωογόνηση του προσώπου μας στο σπίτι, μας προστατεύει από την έκθεση στον ήλιο αντιμετωπίζοντας πανάδες και δυσχρωμίες και είναι κατάλληλο ακόμα και για χρήση έπειτα από επεμβατικές δερματολογικές πράξεις. Το Advanced Brightening UV θα γίνει σίγουρα ο πιο πιστός σύμμαχος στην υγεία του προσώπου σας από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!», δήλωσε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος www.e-derma.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.