Διόρθωση κύκλων και σακουλών κάτω βλεφάρου και χαλάρωσης μέσου τριτημορίου προσώπου.

Facebooktwitterpinterest

Οι προπίπτοντες κύκλοι των κάτω βλεφάρου και η χαλάρωση του μέσου τριτημορίου προσώπου εμφανίζονται συνήθως ταυτόχρονα στις ηλικίες 35-45 ετών. Πρόκειται για σακούλες και περίσσεια δέρματος στα κάτω βλέφαρα. Χαρακτηριστικό της χαλάρωσης του προσώπου είναι οι βαθιές ρινοπαρειακές ( ρυτίδα, που εκτείνεται ανάμεσα στο πτερύγιο ρινός και στη γωνία του στόματος ) και το επίπεδο μάγουλο.
Η ρινοπαρειακή ρυτίδα βελτιώνεται μερικώς με την κλασική επέμβαση του Facelift και αυτό γιατί η φορά της έλξης δεν είναι κάθετη( κατεύθυνση κάτω βλεφάρου ) όπως συμβαίνει με το Midfacelift αλλά διαγώνια ( κατεύθυνση του λοβίο του αυτιού).
Τα τελευταία 5 χρόνια εφαρμόζουμε τελειοποιημένα την τεχνική με άριστα αποτελέσματα. Η τεχνική αυτή βασίζεται στην ανόρθωση και επανατοποθέτηση του μέσου τριτημορίου στην αρχική του θέση.
Τα αποτελέσματα της τεχνικής αυτής είναι εντυπωσιακά διότι διορθώνονται οι κύκλοι και οι “σακούλες” των κάτω βλεφάρων, και ταυτόχρονα συντελεί στην εξαφάνιση της ρινοπαρειακής ρυτίδας.
Η προσπέλαση επιτυγχάνεται όπως και στην επέμβαση της βλεφαροπλαστικής των κάτω βλεφάρων, με τομή κατά μήκος των βλεφαρίδων. Η παρασκευή γίνεται υποπεριοστικά και με εσωτερικό ράμμα επιτυγχάνεται η ανόρθωση της ρινοπαρειακής και η καθήλωση της στους γειτονικούς ιστούς.
Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται τόσο η ανόρθωση όσο και η αύξηση του όγκου του μέσου τριτημορίου του προσώπου.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.