Αγγεία και Υγεία – Αγγειακό Check up

καρδιαγγειακές παθήσεις Facebooktwitterpinterest

Ίσως να έχετε ακούσει ότι οι καρδιαγγειακές παθήσεις είναι η νούμερο ένα αιτία θανάτων στον δυτικό πολιτισμό – Σωστά! Ο Αγγειοχειρουργός είναι ο γιατρός των αγγείων όχι μόνο για να χειρουργήσει αλλά και για να συμβουλέψει και να προστατέψει. Η υγεία των αγγείων σας αντανακλά την ποιότητα της ζωής σας και την μακροβιότητα.

Για ανθρώπους πάνω από 55 χρονών καπνιστές, με πίεση, σάκχαρο, υψηλή χοληστερίνη ή βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό, αλλά και για όλους πάνω από 65 χρονών, συστήνεται η επίσκεψη στον Αγγειοχειρουργό στα πλαίσια έγκαιρης διάγνωσης καρδιαγγειακών παθήσεων όπως η νόσος των καρωτίδων (πρόληψη εγκεφαλικού), το ανεύρυσμα της αορτής, προβλήματα αρτηριακής κυκλοφορίας στα πόδια και το διαβητικό πόδι, φλεβικές παθήσεις και θρομβώσεις. Τις πιο πολλές περιπτώσεις μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε με φάρμακα και αν χρειαστεί χειρουργείο χρησιμοποιούμε πλέον ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές χωρίς τομές.

Ανακαλύψτε πολύ περισσότερα και πάρτε τον έλεγχο της αγγειακής σας υγείας στα χέρια σας. Συμβουλευτείτε τον Αγγειοχειρουργό σας.

Εστιάζοντας σε επτά παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου και συμπεριφορές υγειούς διαβίωσης (American Heart Association Life’s Simple 7®) εξασφαλίζετε την καρδιαγγειακή σας υγεία.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.