Γαστρεντερικά προβλήματα & ομοιοπαθητική

Γαστρεντερικά προβλήματα & ομοιοπαθητική Facebooktwitterpinterest

Πρόσφατη έρευνα αποκαλύπτει πόσο σημαντική είναι η υγεία του εντέρου για τη συνολική σωματική, συναισθηματική και ψυχική μας ευεξία.

Η ομοιοπαθητική έχει πάνω από 200 χρόνια ιστορίας στη χρήση και εφαρμογή της, έτσι δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η ομοιοπαθητική έχει ένα ευρύ φάσμα ομοιοπαθητικών φαρμάκων που αντιμετωπίζουν τις πεπτικές διαταραχές.

Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα λειτουργούν καλύτερα όταν επιλέγονται για να ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά των συμπτωμάτων και του ατόμου. Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα δεν καταστέλλουν τα συμπτώματα.

Η ομοιοπαθητική μπορεί να εφαρμοστεί έντονα για την ανακούφιση των ενοχλητικών συμπτωμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πλήρη θεραπεία των χρόνιων πεπτικών διαταραχών.

Οξεία πεπτική διαταραχή

Η ομοιοπαθητική μπορεί να βοηθήσει την οξεία πεπτική δυσφορία, υποστηρίζοντας το ενεργειακό σύστημα του σώματος για να επιτευχθεί ισορροπία. Είναι απίστευτα ευγενής στη δράση τους και δεν παράγουν παρενέργειες.

Χρόνια προβλήματα

Ο στόχος της ομοιοπαθητικής είναι η εφαρμογή των ομοιοπαθητικών θεραπειών με βάση ολόκληρο το σύστημα για την επίτευξη μακροχρόνιας επούλωσης.

Η ομοιοπαθητική επιδιώκει να τονώσει την έμφυτη θεραπευτική δύναμη του ατόμου έτσι ώστε όλα τα φυσιολογικά συστήματα να λειτουργούν στο καλύτερο δυνατό. Καθώς το άτομο κινείται προς ένα βέλτιστο επίπεδο γενικής υγείας, αισθάνεται καλύτερα. Οι ομοιοπαθητικοί δεν διαγνώσουν ούτε θεραπεύουν ασθένειες. Επιλέγονται διορθωτικά μέτρα που ανταποκρίνονται καλύτερα στη συνολική κατάσταση της ασθένειας του ατόμου.

Η ομοιοπαθητική είναι ουσιαστικά για να φέρει τη ζωή σας σε ισορροπία, και σας δίνει την ελευθερία από τον περιορισμό ευεξίας, ώστε να μπορείτε να ζήσετε τη ζωή σας όπως εσείς επιλέγετε!

  • Γαστρίτιδα
  • Σνδρομο ευερέθιστου εντέρου
  • Λιπώδης διήθηση του ήπατος
  • Δυσκοιλιότητα
  • Αιμορροϊδες κ.α.
Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.