Υποδεχθείτε τη νέα Falsies Lash Lift Waterproof Mascara

Υποδεχθείτε τη νέα Falsies Lash Lift Waterproof Mascara Facebooktwitterpinterest

για εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί no matter what!

Ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν βλεφαρίδες σαν ψεύτικες καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν; Αν ναι, τότε πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις τη νέα αδιάβροχη Mascara Falsies Lash Lift.

Η μάσκαρα που αγαπήθηκε όσο λίγες, σου συστήνει τώρα την νέα προσθήκη της που ακούει στο όνομα Falsies Lash Lift Waterproof Mascara.

Η αδιάβροχη formula της συγκεκριμένης μάσκαρα με μικροΐνες, θωρακίζει το look για όλη την ημέρα, ενώ παράλληλα προσφέρει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες. Και φυσικά, το διπλό καμπυλωτό βουρτσάκι, προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα lifting στις βλεφαρίδες σου με ένα μόνο πέρασμα.

Τώρα είσαι έτοιμη για το καλοκαίρι !

Ονειρεύεσαι και εσύ, ένα ανέμελο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι με υπέροχες μακριές και πυκνές βλεφαρίδες από το πρωί έως και το βράδυ;

Τέρμα πια οι ψεύτικες βλεφαρίδες και οι επίπονες και ιδιαίτερα δαπανηρές διαδικασίες του lash lifting. H Falsies Lash Lift Waterproof mascara, σε προκαλεί να την δοκιμάσεις, ενώ υπόσχεται να σου προσφέρει αποτέλεσμα παρόμοιο με αυτό του lash lifting, μόνο με τη χρήση μιας, φαινομενικά, απλής συνηθισμένης μασκάρα. Η φόρμουλά της, που προσφέρει διάρκεια 24 ωρών, προσφέρει μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες, χωρίς ωστόσο να τις βαραίνει και να τις μπερδεύει. Κόμποι και ενοχλητικές μουτζούρες; Αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν !

Η καλύτερη mascara της Maybelline, είναι τώρα και αδιάβροχη.

Εσύ ακόμα να την δοκιμάσεις;

#maybellinegr

  

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.