Η οικογένεια Revitalift Filler μεγαλώνει…

Η οικογένεια Revitalift Filler μεγαλώνει… Facebooktwitterpinterest

…με την προσθήκη του Revitalift Filler Hyaluronic Serum Dropper και της Revitalift Filler Tissue Mask

Μια απαλή και σφριγηλή επιδερμίδα αποτελεί το χαρακτηριστικό – και αξιοζήλευτο – ίδιον του νεανικού δέρματος. Η απαλή, μαλακή και φρέσκια υφή του οφείλεται κατά κύριο λόγο σε έναν αναγκαίο συστατικό, το οποίο παράγεται διαρκώς από τα κύτταρα: το υαλουρονικό οξύ.

Παρά το γεγονός ότι το όνομά του περιέχει τη λέξη «οξύ», το υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα μόριο υψηλής αντοχής. Μέσα στο δέρμα, είναι αυτό το συστατικό που ευνοεί την επικοινωνία των κυττάρων.
Αυτό το φυσικό, κολλώδες μόριο, το οποίο παράγεται από τα ίδια μας τα κύτταρα αποτελεί κομμάτι του NMF (Natural Moisturizing Factor). Το υαλουρονικό οξύ, είναι σε θέση να διατηρήσει χίλιες φορές το βάρος του σε νερό, πράγμα που σημαίνει ότι εκατομμύρια δεξαμενές νερού επιβραδύνουν τη φυσική διεργασία της επιδερμικής απώλειας νερού του δέρματός sμας, διατηρώντας το ενυδατωμένο και κάνοντάς το να δείχνει απαλό και νεανικό.
Από τη στιγμή που φτάνουμε στα 30, η ελαστικότητα του δέρματος υποχωρεί και τα πρώτα σημάδια του χρόνου αρχίζουν να φαίνονται. Γιατί;
Το υαλουρονικό οξύ καταστρέφεται διαρκώς εξαιτίας του οξειδωτικού στρες και της έκθεσης στις ακτίνες του ήλιου και συνεχώς επανασυντίθεται από τα κύτταρα της επιδερμίδας, ωστόσο μετά την ηλικία των 25, η παραγωγή του Υαλουρονικού οξέος βαίνει μειούμενη. Η ικανότητα του δέρματος να διατηρεί την ενυδάτωση μειώνεται αισθητά και η επιδερμίδα χάνει μετά από λίγο την φυσική της ελαστικότητα, έτσι σιγά σιγά οι γραμμές έκφρασης κάνουν την εμφάνισή τους.
Υαλουρονικό Οξύ – ένα δερματολογικό trend που ήρθε για να μείνει
Δεδομένου ότι το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα καλύτερα ανεκτά μόρια, το trend της χρήσης του γρήγορα διαδόθηκε και άρχισε να αποτελεί ένα χρυσό κανόνα για να φέρει την ένταση πίσω στην επιδερμίδα.
Το συγκεκριμένο στοιχείο, διαθέτει τη μαγική ικανότητα να γεμίζει τις γραμμές της επιδερμίδας ενώ παράλληλα να μειώνει τα σημάδια ξηρότητας και αφυδάτωσης. Για τον λόγο αυτό, το υαλουρονικό οξύ αποτελεί πλέον αναμφίβολα τον «βασιλιά» της περιποίησης, ένα συστατικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας με θεαματικά αποτελέσματα ήδη από τις πρώτες χρήσεις.

Εξαρχής εμπνευσμένη από τον δερματολογικό κόσμο, η καινοτόμος έρευνα της L’Oréal μελέτησε αρχικά την έγχυση αυτού του μορίου σε διάφορα επαναδομημένα μοντέλα επιδερμίδας. Το πάθος των εργαστηρίων της L’Oréal Paris ήταν η μελέτη των καλύτερων μορφών που μπορεί να πάρει το υαλουρονικό οξύ έτσι ώστε να δράσει τοπικά, έτσι κατέληξαν στην ανάπτυξη του πιο αποτελεσματικού συμπυκνωμένου serum.

Revitalift Filler Hyaluronic Acid Serum
Σου συστήνουμε το νέο Revitalift 1,5% Hyaluronic Acid Serum, ένα επανορθωτικό αντιγηραντικό serum με πολύ υψηλή συγκέντρωση σε καθαρό υαλουρονικό οξύ.
Το συγκεκριμένο serum περιέχει 1,5% υαλουρονικό οξύ, και μειώνει κατά 47% τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες σε μόλις έξι εβδομάδες χρήσης.
Η σύνθεση του αποτελεί μια τεράστια καινοτομία, καθώς συνδυάζει δύο διαφορετικούς τύπους υαλουρονικού οξέος για θεαματικά αποτελέσματα. Η καινοτόμος αυτή σύσταση αποτελείται από 1% μίκρο-υαλουρονικό οξύ, το οποίο έχει την ικανότητα να διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας ώστε σταδιακά να μειώσει τις γραμμές και τις ρυτίδες, και από 0,5% μάκρο-υαλουρονικό οξύ, το οποίο δρα κυρίως στην επιφάνεια της επιδερμίδας, δημιουργώντας μια ενυδατική «μήτρα» για άμεσα αποτελέσματα.

Ορατά Αποτελέσματα για ακόμα πιο νεανική επιδερμίδα
Διάφορες κλινικές μελέτες από ανεξάρτητα ινστιτούτα έχουν δείξει την προοδευτική υπεροχή και απόδοση του Revitalift 1,5% Hyaluronic Acid Serum σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.

• Από την πρώτη κι όλας χρήση, η επιδερμίδα αμέσως είναι πιο ανάλαφρη και δείχνει πιο ενυδατωμένη και απαλή.
• Μετά από 7 ημέρες χρήσης, η επιδερμίδα ξανακερδίζει τη χαμένη της ελαστικότητα και διατηρεί την ενυδάτωσή της καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
• Μετά από μόλις 2 εβδομάδες χρήσης, οι ρυτίδες αρχίζουν και μειώνονται προοδευτικά.
• Τα αποτελέσματα όμως δεν σταματούν εδώ – η μακροπρόθεσμη αποδοτικότητα είναι εξίσου ορατή: οι δερματολόγοι έχουν παρατηρήσει 47% μείωση των ρυτίδων συνολικά και ακόμα 60% μείωση των λεπτών γραμμών έκφρασης μετά από τη χρήση έξι εβδομάδων.

Περιποιήσου την επιδερμίδα σου σαν επαγγελματίας!
Τι είναι ένα serum; Πρόκειται για ένα υγρό που περιέχει μια υψηλή συγκέντρωση εξαιρετικά ισχυρών συστατικών που μπορούν να αποτελέσουν κομμάτι μιας καθημερινής ρουτίνας περιποίησης προσώπου σε κάθε ηλικία. Δεν υπάρχει σωστή η λάθος στιγμή να πάρεις στα σοβαρά το θέμα της περιποίησης της επιδερμίδας σου και η πρόληψη είναι το πάν.
Εφάρμοσε μια ολόκληρη δόση σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό μετά τον καθαρισμό σου πρωί και βράδυ. Οι έντονοι ενυδατικοί παράγοντες του serum μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως κομμάτι μιας ολόκληρης περιποίησης προσώπου, αν το επιθυμείς. Χάρη στη μη κολλώδη υφή του και το απαλό του φινίρισμα, το συγκεκριμένο serum αποτελεί ιδανική επιλογή και για βάση πρίν το μακιγιάζ.

Revitalift Filler Tissue Replumping Mask
Χρησιμοποιώντας την εξαιρετικά λεπτή ιαπωνική τεχνολογία βαμβακερών ιστών, η μάσκα μιας χρήσης Revitalift Replumping Mask αποτελεί μια εξαιρετικά λεπτή μάσκα με πάχος 0,3 mm που εφαρμόζει τέλεια στην επιδερμίδα του προσώπου.
Η τόσο λεπτή επιφάνειά της υποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη tissue mask μπορεί να φτάσει ακόμα και τις πιο λεπτές γραμμές έκφρασης, προσφέροντας έτσι καλύτερα και πιο εμφανή αποτελέσματα.
Η αίσθηση που σου αφήνει η συγκεκριμένη μάσκα όταν τη φοράς είναι αναζωογονητική, με έντονη την αίσθηση της ψύξης.
Μετά από μια χρήση, χάρη στο Υαλουρονικό Οξύ, η επιδερμίδα αναπληρώνει αμέσως την υγρασία που της λείπει, αποκτώντας φρεσκάδα και λεία όψη. Μετά από τρεις εφαρμογές, οι λεπτές γραμμές γίνονται λιγότερο ορατές και η υφή της επιδερμίδας αλλάζει θεαματικά. Η επιδερμίδα αρχίζει πάλι να λάμπει και εσύ νιώθεις την επιδερμίδα σου πιο λεία και απαλή.

Πώς θα την χρησιμοποιήσεις;
1. Άνοιξε τη συσκευασία και εφάρμοσε την εμποτισμένη μάσκα σε καθαρή επιδερμίδα, με την προστατευτική μεμβράνη στο εξωτερικό

2. Αφαίρεσε την προστατευτική μεμβράνη από την εξωτερική πλευρά και ρύθμισε τη μάσκα ώστε να εφαρμόζει 100% στο πρόσωπό σου

3. Μετά από 15 λεπτά, αφαίρεσε τη μάσκα από το πρόσωπό σου και κάνε μασάζ με το υπολειπόμενο προϊόν στο πρόσωπο και τον λαιμό σου ή εναλλακτικά αφαίρεσέ το με ένα στρογγυλό βαμβάκι

Τεχνολογίες αντιγήρανσης με υαλουρονικό οξύ που κάθε γυναίκα μπορεί να εμπιστευθεί.
«Καθώς η παραγωγή υαλουρονικού οξέος από την ίδια την επιδερμίδα φθίνει με το πέρασμα του χρόνου, το δέρμα αρχίζει να φαίνεται θαμπό, αφυδατωμένο και ξηρό, ενώ τα πρώτα σημάδια έκφρασης δεν αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους. Και εδώ είναι που έρχεται το νέο υαλουρονικό οξύ, το Hero συστατικό για πιο σφιχτή, απαλή και νεανική επιδερμίδα. Η βιολογική μας στρατηγική; Να αποκαταστήσουμε την απώλεια υαλουρονικού οξέος και να επαναφέρουμε την ικανότητα του ίδιου του δέρματος να το παράγει. Το Revitalift 1,5% Hyaluronic Serum συνδυάζει δύο τύπους αυτού του χρυσού συστατικού, με μόνο σκοπό να προσδώσει στην επιδερμίδα ορατά αποτελέσματα.
Με την πιο υψηλή μας συγκέντρωση σε υαλουρονικό οξύ έως σήμερα, αυτή η φόρμουλα είναι τόσο έντονα ενυδατική που έχει την ικανότητα να αναπληρώνει και να ενυδατώνει κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και τις πιο ευαίσθητες. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις καθημερινά μόνο του ως ενυδατική είτε ως ένα extra boost στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης και εγγυόμαστε ότι θα δεις διαφορά από την πρώτη κι όλας εβδομάδα χρήσης.», δήλωσε η Elisabeth Bouhadana Global Scientific Director της L’Oreal Paris.

Η πλήρης Filler αντιγηραντική σειρά
Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτά. Η σειρά Revitalift αποτελεί ένα ολόκληρο σύστημα περιποίησης της επιδερμίδας το οποίο έχει σαν στόχο να κάνει την επιδερμίδα να δείχνει λαμπερή, νέα και υγιής κάθε μέρα, όλη μέρα.
Η προτεινόμενη ολοκληρωμένη ρουτίνα είναι η εξής:
Καθημερινή περιποίηση
• Revitalift Filler 1,5% Hyaluronic Serum Dropper
• Revitalift Filler Κρέμα Ημέρας και Νύχτας
• Revitalift Filler Κρέμα ματιών
Όταν η επιδερμίδα το χρειάζεται
• Revitalift Filler Αμπούλες
• Revitalift Filler Tissue Mask
Εσύ ακόμα να εντάξεις το υαλουρονικό οξύ στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας;
Αφού σου αξίζει !

ΕΤΛ serum: 25,2€
ΕΤΛ tissue mask: 3,5€

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.