Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ CERAVE

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ CERAVE Facebooktwitterpinterest

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Το πλύσιμο των χεριών είναι ένα από τα σημαντικότερα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και η Cerave με τον οδηγό σωστής υγιεινής απαντά πως μπορούμε να καθαρίζουμε την επιδερμίδα μας αποτελεσματικά και ταυτόχρονα να αποκαθιστούμε τον επιδερμιδικό φραγμό του δέρματος.

Η CeraVe είναι η πρώτη μάρκα που ενσωματώνει στα προϊόντα της 3 απαραίτητα ceramides, όμοια με εκείνα του δέρματος, τα οποία διαχέονται μέσω του συστήματος σταδιακής απελευθέρωσης MVE. Για να βοηθήσετε το επιδερμίδα σας να παραμείνει ενυδατωμένο σε κάθε εποχή και σε κάθε περιβάλλον, αναζητήστε συστατικά που θα συμβάλουν στην επανόρθωση του δερματικού φραγμού –ιδίως ceramides.

CERAVE CERAMIDES: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΥΓΙΕΣ, ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ… ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ!

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΞΗΡΑ, ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ

Το πολύ συχνό πλύσιμο των χεριών μπορεί να καταπονήσει σημαντικά το δέρμα προκαλώντας έντονη ξηρότητα και ευαισθησία. Η μοναδική αυτή σύνθεση περιέχει 3 απαραίτητα ceramides –την υπογραφή της CeraVe– που συμβάλλουν στην επανόρθωση του δερματικού φραγμού των χεριών. Μια μη λιπαρή κρέμα που ενυδατώνει σε βάθος τα ξηρά, σκασμένα χέρια με συστατικά-κλειδί, όπως:

CERAMIDES 1, 3, 6-II για αποκατάσταση του δερματικού φραγμού

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ για συγκράτηση της υγρασίας στο δέρμα

ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ για ενυδάτωση του δέρματος

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MVE για σταδιακή απελευθέρωση των συστατικών

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.