Η SkinCeuticals, χορηγός στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser.

SkinCeuticals, Facebooktwitterpinterest

H SkinCeuticals, μάρκα ηγέτιδα στο τομέα των δερμοκαλλυντικών, θα δώσει το «παρών» για μια ακόμη χρονιά ως επίσημος χορηγός στο “3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser” που θα πραγματοποιηθεί στις 16 – 18 Ιανουαρίου 2020, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας.

Η SkinCeuticals, με σταθερή ετήσια παρουσία τα τελευταία τρία χρόνια, θα συμμετάσχει ως χορηγός ακόμα μια χρόνια με δικό της χώρο και φυσικά θα εκπροσωπηθεί από τους συνεργάτες της μάρκας ενισχύοντας την εικόνα της και δίνοντας έμφαση στην εξειδίκευση που έχει στον τομέα της Αντιγήρανσης. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του συνεδρίου, στόχος της μάρκας είναι η ενημέρωση των γιατρών για τα νέα της SkinCeuticals καθώς και για τις προτάσεις της για την πιο ολοκληρωμένη συμπληρωματική δερματολογική αντιγηραντική φροντίδα. Παράλληλα, στο συνέδριο θα παρουσιαστεί και το Skinscope LED που είναι ένα εργαλείο διάγνωσης των υπαρχόντων βλαβών του δέρματος και των μελλοντικών.

Λίγα λόγια για το Brand

H SkinCeuticalsμάρκα προερχόμενη από τις ΗΠΑ, διαθέτει κλινική σειρά φροντίδας του δέρματος που χρησιμοποιείται και προτείνεται από δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς για την καθημερινή φροντίδα του δέρματος καθώς και συμπληρωματικά με τις ιατρικές αισθητικές πράξεις. Η SkinCeuticals με κεντρικούς πυλώνες την Πρόληψη, Προστασία και Επανόρθωση διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων για κάθε έναν από τους βασικούς πυλώνες της. Η φιλοσοφία των προϊόντων SkinCeuticals βασίζεται σε αυτές τις αρχές. Σχεδιασμένα για την πρόληψη μελλοντικών βλαβών, για την προστασία του υγιούς δέρματος και για τη διόρθωση των προηγούμενων βλαβών, η SkinCeuticals δεσμεύεται για προηγμένα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που υποστηρίζονται από την επιστήμη.

Όπως καταθέτουν πιστοί συνεργάτες, πρόκειται για μια μάρκα που δείχνει να έχει ισχύουσα θέση στη σύγχρονη ιατρική και δερματολογική πραγματικότητα. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την άποψη της Δρ. Καλογεροπούλου Ευγενίας η οποία είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και τοποθετήθηκε για τη μάρκα ως εξής:

Δρ. Καλογεροπούλου Ευγενία

Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

«Τα skinceuticals είναι δερμοκαλλυντικά προϊόντα που προέρχονται από τις Ηνωμένες πολιτείες και έφεραν την επανάσταση στον τομέα των αντιοξειδωτικών στο δέρμα με best seller το ce ferulic.!! Δρουν σα φάρμακα χωρίς να είναι, με τεχνολογία σύνθεση και δράση που θωρακίζουν το δέρμα απέναντι στις ελεύθερες ρίζες (αποτοξινώνουν) προσφέροντας του εντατική φροντίδα (πρόληψη (prevent), προστασία (protect), διόρθωση (correct))χαρίζοντας τη λάμψη, τη σφριγηλότητα και την υγεία που του αρμόζει. Με βάση τα παραπάνω είναι το απόλυτο εργαλείο στη φαρέτρα του Ιατρού Δερματολόγου ή πλαστικού, είτε με τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται στο Ιατρείο είτε με τα προϊόντα φροντίδας στο σπίτι, ώστε να ενισχυθεί το αποτέλεσμα ενέσιμων θεραπειών (botox, υαλουρονικό οξύ) και ταυτόχρονα να επιμηκυνθεί, αφού το δέρμα είναι απελευθερωμένο από ελεύθερες ρίζες και έχει εμπλουτισθεί με συστατικά ενυδάτωσης θρέψης και σύσφιξης στην καλύτερη μορφή τους & με τη μέγιστη δραστικότητα τους.!»

Δρ. Καλογεροπούλου Ευγενία Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

Δρ. Καλογεροπούλου Ευγενία
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.