“Diabetes Mellitus: Meet the Expert”

"Diabetes Mellitus: Meet the Expert" Facebooktwitterpinterest

2nd Joint International Scientific Meeting  16 – 19 Μαΐου 2019

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το 2nd Joint International Scientific Meeting “Diabetes Mellitus: Meet the Expert” το οποίο θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 19 Μαΐου 2019 στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη.

Η επιστημονική συνάντηση διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εκπαίδευσης του Σακχαρώδη Διαβήτη σε συνεργασία με το Internal Medicine IV of the Eberhard – Karls University of bingen και το Institute for Diabetes Research and Metabolic Diseases του Helmholtz Center Munich του Πανεπιστημίου bingen στη Γερμανία.

Μετά την επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, είναι η δεύτερη φορά που παρόμοια επιστημονική συνάντηση σχετικά με τον Σακχαρώδη Διαβήτη πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Πολλοί διακεκριμένοι ομιλητές και ειδικοί ερευνητές με αναγνωρισμένο επιστημονικό έργο από την Ελλάδα, τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ θα δώσουν μια μοναδική ευκαιρία, ιδίως για στους νέους επιστήμονες, να ανταλλάξουν επιστημονικές γνώσεις και εμπειρία, να δημιουργήσουν συνεργασίες καθώς και να βελτιώσουν την έρευνα και τη θεραπεία του σακχαρώδη διαβήτη.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο δείτε εδώ

Το Συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά από το Livemedia εδώ

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.