2 NEA καινοτόμα προϊόντα από τo Ambre Solaire για υψηλή προστασία και ακόμα πιο ανέμελο καλοκαίρι…

Facebooktwitterpinterest

Για να ενθαρρύνουμε τους καταναλωτές να φροντίζουν την επιδερμίδα τους κάτω από τον ήλιο, δεν σταματάμε ποτέ να καινοτομούμε με έξυπνα προϊόντα ολοένα και πιο πρακτικά και εύκολα στη χρήση. Φέτος, το Garnier Ambre Solaire κάνει ένα βήμα ακόμα πιο πέρα στην αντιηλιακή προστασία, με:

• Την Sensitive Advanced UV GEL CREAM spf50+: αντηλιακή προστασία προσώπου σε μορφή τζέλ, που εξασφαλίζει τόσο υψηλή προστασία όσο όσο και ματ αποτέλεσμα.
• UV Water MIST spf30: η 1η σύνθεση υψηλής προστασίας της Garnier με αίσθηση νερού έρχεται με νέο ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ προϊόν. Με συσκευασία που προσφέρει εύκολη εφαρμογή 360˚ ξανά και ξανά, για να προστατεύετε και να αναζωογονείτε την επιδερμίδα σας όλο το καλοκαίρι!

ΝΕA: SENSITIVE ADVANCED UV GEL CREAM SPF 50+

Το ξέρατε ότι ο ήλιος είναι εξίσου ισχυρός στην πόλη και στην παραλία; Η καθημερινή αντιηλιακή προστασία είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές αντιγηραντικές λύσεις. Γι’ αυτό, To Garnier Ambre Solaire παρουσιάζει τη νέα αντιηλιακή τζελ-κρέμα με SPF50+ εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, ένα συστατικό περιποίησης γνωστό για τις εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητές του.

ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΥΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΛΩΔΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Αυτή η τζελ-κρέμα πολύ υψηλής προστασίας SPF50+ είναι σχεδιασμένη ειδικά για την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου. Η σύνθεσή της απορροφάται αμέσως σαν ένα τζελ και ενυδατώνει την επιδερμίδα σαν μια κρέμα, προσφέροντας ταυτόχρονα προστασία και αναζωογόνηση. Η υφή της είναι ανάλαφρη, δροσερή και δεν κολλάει, και επίσης γίνεται αόρατη στην επιδερμίδα. Το προϊόν είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.
ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΥΡΕΟΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ
Άμεση προστασία από εγκαύματα και μακροπρόθεσμες βλάβες, όπως η πρόωρη γήρανση και οι σκούρες κηλίδες.
Η φωτοσταθερή σύνθεσή μας προστατεύει ενάντια στις UVB, UVA και τις μακρές UVA, τις ακτίνες που διεισδύουν πιο βαθιά στο δέρμα.

ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ
Δοκιμασμένη υπό ιατρικό έλεγχο, η σύνθεση αυτή είναι υποαλλεργική, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος αλλεργιών στην ευαίσθητη επιδερμίδα. Η σύνθεση είναι επίσης εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά συστατικά, για αντιμετώπιση των επιπτώσεων της υπέρυθρης ακτινοβολίας. Χωρίς άρωμα.

2 NEA καινοτόμα προϊόντα
από τo Ambre Solaire
για υψηλή προστασία και ακόμα πιο ανέμελο καλοκαίρι…

• Ανάλαφρη και αναζωογονητική αίσθηση.

• Αποτελέσματα που τα βλέπετε και τα νιώθετε*
 96% των γυναικών που το δοκίμασαν δήλωσαν ότι δεν αφήνει λευκά ίχνη στην επιδερμίδα.
 88% των γυναικών δήλωσαν ότι νιώθουν την επιδερμίδα τους πιο ενυδατωμένη αμέσως μετά την εφαρμογή του προιόντος
 82% των γυναικών που το δοκίμασαν δήλωσαν ότι έχει ανάλαφρη υφή
* Μετά από 3 εβδομάδες χρήσης. Καταναλωτική δοκιμή σε 50 γυναίκες.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: UV WATER MIST SPF30
• Δροσερό ανάλαφρο. αόρατο Mist, για δροσερή προστασία
• Άμεση προστασία, αναζωογόνηση και ενυδάτωση χάρη στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πρωτοποριακή μέθοδο διάχυσης για δροσιστικό αποτέλεσμα -2°C* και γρήγορη εφαρμογή 360°*.
Για να μείνετε προστατευμένοι και δροσεροί ακόμα και τις πιο ηλιόλουστες μέρες, η Garnier παρουσιάζει το UV Water Mist spf30. Παρέχει άμεση προστασία ενάντια στις βλαβερές επιπτώσεις των ακτινών UVA και UVB, αναζωογονεί αμέσως με δροσιστικό αποτέλεσμα -2°C*, και ενυδατώνει την επιδερμίδα χάρη στην αλόη που περιέχει στη σύνθεσή του για 24ωρη ενυδάτωση*.
Μη κολλώδες, αόρατο στην επιδερμίδα και ανθεκτικό στο νερό, με ανάλαφρο & ευχάριστο unisex άρωμα.
Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ;
Το νέο απλικατέρ των 360°:
 πιο γρήγορη, πιο εύκολη και πιο στοχευμένη εφαρμογή, ώστε γυναίκες και άνδρες να θέλουν να προστατεύουν την επιδερμίδα τους.
 Το πατενταρισμένο κυκλικό απλικατέρ απαλής διάχυσης κάνει την εφαρμογή του λεπτόρρευστου σπρέι στην επιδερμίδα πραγματικά απολαυστική. Χάρη στους 10 εξαιρετικά λεπτούς, ισαπέχοντες μικροδιαχυτές, το σπρέι γίνεται ένα με την επιδερμίδα για καλύτερη κάλυψη και μικρότερη απώλεια προϊόντος.
Τώρα, η προστασία της επιδερμίδας γίνεται ευχάριστη, για να την εφαρμόζετε πιο συχνά
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ*:
 94% των ατόμων που το δοκίμασαν δήλωσαν ότι το απλικατέρ εξασφαλίζει γρηγορότερη εφαρμογή**
 94% των ατόμων που το δοκίμασαν δήλωσαν ότι η υφή που αισθάνονται στην επιδερμίδα τους αμέσως μετά τη χρήση είναι εξαιρετικά
 86% των ατόμων που ερωτήθηκαν, δήλωσαν ότι το απλικατέρ εξασφαλίζει κάλυψη μεγαλύτερης περιοχής από ένα κλασσικό σπρέι.
 84% των ατόμων, δήλωσαν ότι νιώθουν την επιδερμίδα τους περισσότερο ενυδατωμένη, μετά από 2 εβδομάδες χρήσης του προιόντος.

* Οργανοληπτική δοκιμή.
** Αμέσως μετά από τη χρήση. Καταναλωτική δοκιμή σε 58 άτομα.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.