GARNIER Ambre Solaire,υψηλή προστασία-ανέμελο καλοκαίρι

Facebooktwitterpinterest

Η #1 σειρά αντιηλιακής προστασίας για την ευαίσθητη επιδερμίδα στην Ευρώπη*

Εδώ και δεκαετίες, το Ambre Solaire προστατεύει ολόκληρη την οικογένεια ενάντια στις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου. Δεν σταματά ποτέ να καινοτομεί, χάρη στην προηγμένη της έρευνα και στην εξειδίκευση που διαθέτει στην ανάπτυξη συνθέσεων.

Χάρη στα 84 χρόνια ερευνών, τα προϊόντα Ambre Solaire σχεδιάζονται έτσι ώστε να προσφέρουν ό,τι καλύτερο τόσο ως προς την προστασία όσο και ως προς την ευχάριστη εφαρμογή. Συνδυάζοντας τα πλέον προηγμένα αντιηλιακά φίλτρα με ευχάριστες υφές, το Ambre Solaire αποτελεί τη #1 σειρά αντιηλιακής προστασίας για την ευαίσθητη επιδερμίδα στην Ευρώπη* και η μόνη αντιηλιακή σειρά που στηρίζει τον Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Αντικαρκινικών Ενώσεων (ECL).

SENSITIVE ADVANCED SPF50+

Η υπερβολική έκθεση στις ακτίνες του ήλιου είναι επικίνδυνη και έχει βλαβερές επιπτώσεις στην επιδερμίδα. Κάποιες από τις επιπτώσεις αυτές είναι βραχυπρόθεσμες, όπως το έγκαυμα. Ωστόσο, τα επαναλαμβανόμενα εγκαύματα μπορεί να οδηγήσουν σε μελλοντικά προβλήματα, όπως καρκίνο του δέρματος λόγω των μακροπρόθεσμων βλαβών.

Σήμερα, τα προϊόντα μας αναπτύσσονται με τα πλέον προηγμένα αντιηλιακά φίλτρα που παρέχουν προστασία ενάντια στις ακτίνες UVB & UVA, και ακόμα και τις UVA μεγάλου μήκους κύματος, γεγονός που καθιστά την Ambre Solaire τη #1 σειρά αντιηλιακής προστασίας για την ευαίσθητη επιδερμίδα στην ΕΕ.*

υψηλή προστασία για το παιδί για περισσότερο ανέμελο παιχνίδι

Τα παιδικά αντηλιακά Ambre Solaire Sensitive Advanced με πολύ υψηλή προστασία SPF50+ είναι ειδικά σχεδιασμένα να «θωρακίζουν» την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών από τις υπεριώδεις ακτίνες UVB, UVA ακόμα και τις μακρές UVA.
Το Ambre Solaire σεβόμενο τις ανάγκες της παιδικής επιδερμίδας, αλλά και την ανάγκη του παιδιού για παιχνίδι έχει σχεδιάσει συνθέσεις αποκλειστικές για τους μικρούς μας φίλους.

Όλα τα παιδικά αντηλιακά Ambre Solaire:

  • Είναι δοκιμασμένα κάτω από παιδιατρικό έλεγχο.
  • Έχουν υπολλαργικές** συνθέσεις.
  • Είναι ανθεκτικά στο νερό, για ανέμελες βουτιές.
  • Διαθέτουν ανάλαφρες υφές και έξυπνες συσκευασίες για εύκολη εφαρμογή.

Με το Ambre Solaire Sensitive Advanced anti-sand η άμμος δεν κολλάει στο δέρμα, για να μη σταματάει τίποτα το παιχνίδι των παιδιών.

ΜΕΡΙΜΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ…

Όμως η αποστολή μας δεν περιορίζεται μόνο στα προϊόντα μας: από το 2006, η Garnier Ambre Solaire στηρίζει τον Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Αντικαρκινικών Ενώσεων (ECL), με στόχο να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τους κινδύνους της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο και να εκπαιδεύσει τους νέους σχετικά με τη σημασία της προστασίας της επιδερμίδας τους από τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου.

Στο πλαίσιο της στήριξης αυτής, τα τελευταία χρόνια το Garnier  Ambre Solaire στηρίζει τη δράση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την αποτελεσματική προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο και συμβάλει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τους κινδύνους της υπερβολικής έκθεσης.

… ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

Το καθήκον μας να μεριμνήσουμε για τις μελλοντικές γενιές περιλαμβάνει επίσης την προστασία του πλανήτη, μέσω της μείωσης του περιβαλλοντικού αντικτύπου μας. Δέσμευσή μας είναι η βελτίωση της ανακυκλωσιμότητας των συσκευασιών μας.

Αυτά είναι τα πιο πρόσφατα επιτεύγματά μας:

      • Λάδια: τα μπουκάλια αποτελούνται πλέον από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, κάτι που ισοδυναμεί με εξοικονόμηση 51,8 τόνων παρθένου πλαστικού τον χρόνο.
      • Σπρέι: όλα τα μεγάλα καπάκια έχουν αντικατασταθεί από μικρότερα, τα οποία είναι ελαφρύτερα κατά 66%. Αυτό αντιστοιχεί σε μικρότερη παραγωγή πλαστικού κατά 24 τόνους ετησίως.
      • Το 2018, οι χάρτινες συσκευασίες έγιναν ελαφρύτερες, εξοικονομώντας 1,4 τόνους χαρτιού τον χρόνο.
      • Τα μπουκάλια, τα καπάκια και τα δοχεία αεροζόλ είναι 100% ανακυκλώσιμα.***

    * Με βάση τον όγκο και την αξία των πωλήσεων, για τη Μαζική Αγορά Αντιηλιακών Προϊόντων για το Ευαίσθητο Δέρμα, από αρχές του 2018 έως τον Οκτώβριο του 2018 – Nielsen

    **Με βάση τον όγκο των πωλήσεων για το ευαίσθητο δέρμα, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015, για την κατηγορία ευρείας διανομής στην Ευρώπη.

    * **Εκτός από τις αντλίες και τα σωληνάρια.

     

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.