Summer time and the living should be easy … για κάθε παιδί!

Facebooktwitterpinterest

 Το καλοκαίρι πλησιάζει και η LaRochePosay

διάλεξε για εσάς τα προϊόντα που πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ των μικρών μας φίλων. Προϊόντα που θα προστατέψουν και θα καταπραΰνουν το δέρμα των παιδιών και θα μειώσουν τις ανησυχίες των γονιών!

Το καλοκαίρι μαζί με τη ξενοιασιά και το παιχνίδι, κρύβει και πολλούς κινδύνους που μπορεί να σας αποσπάσουν από την ανεμελιά και τη χαλάρωση. Καθώς το παιχνίδι ζωηρεύει και οι βόλτες στη θάλασσα και την ύπαιθρο πληθαίνουν το δέρμα των μικρών μας αγαπημένων εκτίθεται καθημερινά σε αρκετούς κινδύνους (έκθεση στον ήλιο, γρατζουνιές, ερεθισμούς, τσιμπήματα). Για να κάνετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές πιο εύκολες φροντίστε να έχετε μαζί σας την υψηλότερη αντηλιακή προστασία, μια φροντίδα άμεσης καταπράυνσης και ανακούφισης, καθώς και ένα απαλό καθαριστικό για τον απαραίτητο καθαρισμό του σώματος με το πέρας της ημέρας.

Η LaRochePosay, πρωτοπόρος στις μεγαλύτερες εξελίξεις στον τομέα της δερματολογίας, είναι η μάρκα που εμπιστεύονται περισσότεροι από 25.000 δερματολόγοι παγκοσμίως. Με κύριο γνώμονα την βελτίωση της ζωής του ευαίσθητου, ακόμα και αλλεργικού δέρματος αναπτύσσει προϊόντα κατάλληλα για βρέφη και παιδιά που έχουν μινιμαλιστικές συνθέσεις με τα απολύτως απαραίτητα συστατικά, κλινικά τεκμηριωμένη αποτελεσματικότητα και ανοχή και ασφαλείς συσκευασίες που διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα και ανοχή τους.

H σειρά ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ευαίσθητου παιδικού δέρματος. Το Γαλάκτωμα SPF 50+/ PPD 38 σε οικονομική συσκευασία 300ml & το σπρέι της σειράς SPF 50+/ PPD 25 σε πρακτική συσκευασία 200ml με αντλία είναι:

                                                                             Υποαλλεργικά, χωρίς άρωμα, χωρίς paraben.

                                                                             Δοκιμασμένα σε παιδιά με ατοπία ή πολύ ευαίσθητο δέρμα.

                                                                             Με εξαιρετικά φωτοσταθερά φίλτρα προστασίας.

                                                                             Σε συνθέσεις πολύ ανθεκτικές στο νερό, την εφίδρωση και την άμμο.

                                                                             Σε μη λιπαρές υφές που δεν κολλάνε και δεν τρέχουν στα μάτια.

                                                                             Έχουν εύκολη και γρήγορη εφαρμογή.

                                                                             Κατάλληλα για χρήση στο πρόσωπο και το σώμα.

Το CICAPLASTBAUMEB5 χάρη στο μοναδικό συνδυασμό δραστικών δερματολογικών συστατικών που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του ευαίσθητου και ερεθισμένου δέρματος, αποτελεί βάλσαμο με καταπραϋντική και αναπλαστική δράση και την απάντηση σε όλους για όλους τους κινδύνους που εκτίθεται το παιδικό δέρμα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Καταπραΰνει τις ξηρές και ερεθισμένες περιοχές:

[Προβιταμίνη Β5 5%]

Αναπλάθει και επανορθώνει την επιδερμίδα:

[Madecassoside]

Προστατεύει από τα βακτήρια:

[Χαλκός + Ψευδάργυρος-Μαγγάνιο]

Ενυδατώνει και προσφέρει άνεση:

[Βούτυρο Karite + Ιαματικό Νερό της LaRochePosay]

H υφή του είναι πλούσια ενυδατική, μη λιπαρή και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Μπορεί να εφαρμοστεί σε μικρή ποσότητα ως «επίθεμα» ή σε μεγάλη ποσότητα δημιουργώντας ένα «φράγμα προστασίας».

Όταν έρθει η ώρα για μπανάκι, το LIPIKARSURGRAS είναι ιδανικό για το ευαίσθητο δέρμα βρεφών και παιδιών! Με απαλή υφή κρεμοντούς που δεν περιέχει σαπούνι, άρωμα και parabens βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού και την αναπλήρωση των λιπιδίων. Αποκαθιστά άμεσα την άνεση και την ελαστικότητα του δέρματος και είναι κατάλληλο για το ξηρό και πολύ ξηρό δέρμα.

Σε ειδική συσκευασία 200ml, με εύκαμπτο σωληνάριο για εύκολη εφαρμογή και επιπλέον 40% λιγότερο πλαστικόαπό μια συνηθισμένη συσκευασία σωληναρίου.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.