Το παιδί στο κέντρο των παιδιατρικών εξελίξεων

Facebooktwitterpinterest

14η Επιστημονική Ημερίδα Ευρωκλινικής Παίδων

Ο εγκληματολόγος-συγγραφέας κος Ευγένιος Τριβιζάς μετά την εμπνευσμένη ομιλία του συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: «Τα παραμύθια στοχεύουν στην ενθάρρυνση της δημιουργικότητας και στην καλλιέργεια της φαντασίας, δύο από τις πιο παραμελημένες πλευρές της ανατροφής των παιδιών μας. Από τη σωματική και πνευματική υγεία τους εξαρτάται το μέλλον και η πρόοδος κάθε κοινωνίας. Είναι τιμή και χαρά μου που μου δόθηκε η ευκαιρία να λάβω μέρος στην Ημερίδα της Ευρωκλινικής Παίδων και να απευθυνθώ σε ανθρώπους που αγαπάνε και φροντίζουν επιστημονικά το παιδί. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο σημαντικό και απαιτητικό  έργο τους.»

Ο  Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής κ. Αντώνης Βουκλαρής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σήμερα η Ευρωκλινική Παίδων γιορτάζει 16 χρόνια πορείας στην Παιδιατρική φροντίδα. Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για εμάς, καθώς συμπληρώσαμε 20 χρόνια από την ίδρυση της Ευρωκλινικής Αθηνών και δεσμευτήκαμε να πορευτούμε δίπλα σε τρεις από τις μεγαλύτερες  οργανώσεις με κέντρο το παιδί. Η 14η Επιστημονική μας Ημερίδα, εκτός από μία καλή ευκαιρία προσφοράς στην ενημέρωση της παιδιατρικής κοινότητας, αποτελεί επίσης θεμέλιο της προσπάθειάς μας να βρισκόμαστε ουσιαστικά κοντά στα παιδιά»

Ο κ. Μιχαήλ Σούτης, Διευθυντής Παιδοχειρουργός και Τομεάρχης Παιδιατρικού Τομέα Ευρωκλινικής Παίδων δήλωσε ότι: «Κοινός στόχος των Επιστημονικών Ημερίδων που διοργανώνουμε όλα αυτά τα χρόνια είναι να συμβάλλουμε κι εμείς στη διάδοση της γνώσης της ιατρικής επιστήμης και στην πληρέστερη ενημέρωση της Παιδιατρικής κοινότητας».

Παρακολουθήστε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές και τις δηλώσεις τις ημερίδας εδώ: https://goo.gl/Kxbf6B

 

Σχετικά με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ:

Η Ευρωκλινική Παίδων είναι μία πλήρης παιδιατρική κλινική στο κέντρο της Αθήνας, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων, με την υποστήριξη τμημάτων και εξειδικευμένων κέντρων όπως  το Παιδιατρικό, το Παιδοχειρουργικό, το τμήμα Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής, το Καρδιολογικό, το Πνευμονολογικό, το Ορθοπαιδικό, το Οφθαλμολογικό, το Ωτορινολαρυγγολογικό, το Γαστρεντερολογικό, το Διαβητολογικό κ.ά.

Από την έναρξη της λειτουργίας της το 2002, οι καταξιωμένοι ιατροί της και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό της έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους με ευαισθησία και αγάπη σε περισσότερα από 300.000 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί και έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ έχει πιστοποιηθεί με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 για την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.