9ο Πανελλήνιο Συνέδριο με Διεθνή συμμετοχή «Ιατρική της Άθλησης στον 21ο Αιώνα»,

Facebooktwitterpinterest

Αγαπητέ συνάδελφε -σσα,

Εύχομαι καλή ακαδημαϊκή χρονιά με υγεία.

Υπενθυμίζω τη συμμετοχή σας στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο με Διεθνή συμμετοχή «Ιατρική της Άθλησης στον 21ο Αιώνα», 1-3 Δεκεμβρίου 2017 που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στο Grand Hotel Palace.

Με χαρά σας γνωστοποιώ πως η Α Ανακοίνωση του Συνεδρίου έχει δημοσιευθεί και μπορείτε να την βρείτε εδώ, με την θερμή παράκληση να την προωθήσετε στους συναδέλφους σας.

Επίσης, στο πρόγραμμα του Συνεδρίου, αναφέρεται η συμμετοχή σας καθώς και οι υπόλοιποι εισηγητές. Μπορείτε να πατήσετε εδώ για να δείτε την πιο ανανεωμένη εκδοχή του.

Για κάθε πληροφορία σχετική με την συμμετοχή σας μη διστάσετε να απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Συνεδρίου, την ARTION Conferences & Events.  Μπορείτε να πατήσετε εδώ για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας.

Θα αποτελούσε σημαντική βοήθεια για την επιτυχία του Συνεδρίου η γνωστοποίηση του και η παρότρυνση προς τους συνεργάτες σας για τη συμμετοχή τους με προφορικές ή αναρτημένες ανακοινώσεις σχετικές με τη θεματολογία του, η υποβολή των οποίων λήγει στις 5 Νοεμβρίου 2017.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου σας ευχαριστώ θερμά για την εξαιρετική τιμή να συμμετέχετε στις εργασίες του.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Αστέριος Δεληγιάννης
Καθηγητής Αθλητιατρικής ΑΠΘ
Καρδιολόγος

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.