Η δερματολογική προστασία για το ευαίσθητο, ακόμα και αλλεργικό, στον ήλιο δέρμα.

Facebooktwitterpinterest

ANTHELIOSXL

HLAROCHEPOSAY, με πρωταρχικό πάντα στόχο την υψηλότερη προστασία, είναι η 1η μάρκα που αξιοποίησε αποκλειστικά προστατευτικά φίλτρα που προσφέρουν αποτελεσματική αντηλιακή προστασία όχι μόνο από τις ακτίνες UVB αλλά και από τις μακρές UVA. Η διαρκής εξέλιξη των φίλτρων προστασίας οδήγησε την ανάπτυξη του νέου συστήματος φίλτρων προστασίας ΜΕΧΟPLEX® που:

  • Προστατεύει ακόμα και από τις μακρές UVA που ευθύνονται για την γήρανση του δέρματος και την πτώση της άμυνας του οργανισμού που έχει ως αποτέλεσμα να κάνει το δέρμα πιο ευάλωτο.

  • Εξασφαλίζει έως και 2 φορές υψηλότερη προστασία από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης(SPF/PPD ≤2,5).

  • Έχει ομοιόμορφη κατανομή των φίλτρων στην επιφάνεια της επιδερμίδας για βέλτιστη προστασία. Είναι εξαιρετικά φωτοσταθερό και πολύ ανθεκτικό στο νερό.

Οι συνθέσεις των προϊόντων της σειράς ANTHELIOS είναι κατάλληλες για το ευαίσθητο ακόμα και αλλεργικό στον ήλιο δέρμα. Περιέχουν Ιαματικό Νερό της LAROCHEPOSAY με καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι μινιμαλιστικά σχεδιασμένες με αυστηρά επιλεγμένα συστατικά: υποαλλεργικές, χωρίς άρωμα, χωρίς paraben.

Η αποτελεσματικότητα και η ανοχή των συνθέσεων της αποδεικνύονται με 24 κλινικές μελέτες, παγκόσμιας εμβέλειας σε περισσότερα από 700 άτομα.

Εδώ και 10 χρόνια η LA ROCHE-POSAY είναι αφοσιωμένη στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Σε συνεργασία με δερματολόγους, υποστηρίζει μέσω του ειδικού ιστότοπου που έχει δημιουργήσει για το ευρύ κοινό www.myskincheck.gr, τη μοναδική καμπάνια ενημέρωσης, σχετικά με τους κινδύνους της ηλιακής ακτινοβολίας και την έγκαιρη διάγνωση

του καρκίνου του δέρματος. Παράλληλα υποστηρίζει την Εβδομάδα Μελανώματος όπου εθελοντές δερματολόγοι εξετάζουν δωρεάν για πιθανό μελάνωμα ή άλλη μορφή καρκίνου του δέρματος.

Αντηλιακή προστασία προσώπου σε νέες καινοτόμες υφές

Φέτος, η σειρά ANTHELIOSγια το πρόσωποφτάνει σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα, συνδυάζοντας την καλύτερη προστασία με καινοτόμες υφές για κάθε τύπο δέρματος.

[Εξαιρετικά ανάλαφρη υφή]

NEOANTHELIOSXLULTRALIGHTFLUIDSPF 50+

ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ

  • Ακόμα μεγαλύτερη προστασία από τη UVA ακτινοβολία με PPD 42 χάρη στο φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων Mexoplex®, σε εξαιρετικά ανάλαφρη υφή fluid.

  • Απλώνεται εύκολα στο δέρμα, χωρίς να κολλάει, χάρη στη νέα σύνθεση του με βέλτιστη συγκέντρωση ελαίων.

  • Σύνθεση χωρίς διοξείδιο του τιτανίου, που δεν αφήνει λευκά σημάδια.

  • Με συνδυασμό συστατικών που διασφαλίζουν άμεση απορρόφηση και αόρατο αποτέλεσμα: Γλυκονικός Ψευδάργυρος [+] Περλίτης [+] Πυρίτιο.

  • Και σε νέα πρακτική συσκευασία 50ml από πιο σκληρό πλαστικό, σχεδιασμένη έτσι ώστε να διευκολύνει τη μεταφορά και τη χρήση του κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών αθλητικών δραστηριότητων (ποδήλατο, jogging, ρακέτες, σερφ κτλ).

Φωτοσταθερό. Χωρίς Άρωμα. Χωρίς Paraben. Πολύ ανθεκτικό στο νερό.

Διατίθεται και σε υφή με χρώμα για ομοιόμορφο λαμπερό αποτέλεσμα.

ΝΕΟ ANTHELIOS XL AQUAGEL SPF 30

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ENYΔΑΤΙΚΗ ΥΦΗ AQUAGEL

  • Yψηλή προστασία από τη UVB/UVA ακτινοβολία (SPF 30/PPD 42) χάρη στο φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων Mexoplex®, σε εξαιρετικά ανάλαφρη, δροσερή υφή aqua gel.

  • Τεχνολογία με μικροσφαιρίδια νερού που σπάνε όταν έρχονται σε επαφή με το δέρμα για ενυδάτωση και δροσερή αίσθηση.

  • Με συνδυασμό των συστατικών που διασφαλίζουν άμεση απορρόφηση και αόρατο αποτέλεσμα: Γλυκονικός Ψευδάργυρος [+] Περλίτης [+] Πυρίτιο.

  • Ειδική συσκευασία 50ml με αντλία, που εξασφαλίζει την ακριβή ποσότητα που καθημερινά χρειάζεται το πρόσωπο (1 πάτημα = 1 εφαρμογή).

Φωτοσταθερό. Χωρίς Άρωμα. Χωρίς Paraben. Ανθεκτικό στο νερό.

Ιδανική για καθημερινή χρήση στην πόλη ή στην παραλία.

Καινοτόμες υφές για κάθε ανάγκη προστασίας και τύπο δέρματος

Οι γυναίκες απαιτούν ολοένα και περισσότερα οφέλη από την αντηλιακή τους προστασία, αναζητούν επιπρόσθετα οφέλη και χαρακτηριστικά όμοια με αυτά της καθημερινής τους περιποίησης. Η LA ROCHE-POSAY για να διασφαλίσει τη βελτίωση της συμμόρφωσης που θεωρείται το κλειδί της σωστής πρόληψης, ανέπτυξε μια ολοκληρωμένη πρόταση βασισμένη σε καινοτόμες υφές προσαρμοσμένες σε κάθε ανάγκη και τύπο δέρματος.

> Για εύκολη εφαρμογή

> Χωρίς λευκά σημάδια

ΝΕΟ ANTHELIOS XLULTRA-LIGHT FLUID SPF 50+

Πολύ υψηλή προστασία ακόμα και από τις μακρές UVA σε εξαιρετικά ανάλαφρη υφή.

ΝΕΟ ANTHELIOS XL AQUAGEL SPF 30

Υψηλή προστασία με ενυδατική υφή, ιδανική για την πόλη ή την παραλία.

> Στεγνό αποτέλεσμα

> Χωρίς λευκά σημάδια

ANTHELIOSXLDRYTOUCHSPF 50+ / SPF 30

Σύνθεση με Περλίτη [+] Πυρίτιο για άμεση δράση κατά της γυαλάδας, [+] Γλυκονικό Ψευδάργυρο που ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος. Gelcream υφή με απόλυτα στεγνό αποτέλεσμα, δεν αφήνει λευκά σημάδια, δεν κολλάει και δεν γυαλίζει.

ANTHELIOSACFLUIDEMAT

Σύνθεση με διπλή δράση ενάντια στη λιπαρότητα που ρυθμίζει και απορροφά την έκκριση σμήγματος. Λεπτόρρευστη υφή ιδανική για το λιπαρό δέρμα με στεγνό, μη λιπαρό αποτέλεσμα.

> Για ενυδάτωση και άνεση που διαρκεί

> Μη λιπαρό, βελούδινο αποτέλεσμα

ANTHELIOSXLCrèmeSPF 50+

Σύνθεση με Γλυκερίνη για ενυδάτωση και άνεση που διαρκεί. Με πλούσια, ενυδατική αλλά παράλληλα μη λιπαρή υφή για βελούδινο αποτέλεσμα.

Διατίθεται σε υφή με άρωμα, χωρίς άρωμα και με χρώμα για ομοιόμορφο, λαμπερό αποτέλεσμα.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.