«Ο ΙΣΑ συμπαραστέκεται στις κινητοποιήσεις των ειδικευόμενων του ΓΝΑ «ΕΛΠΙΣ»»

"Θέσεις με μισθό έως 20.000USD/μήνα σε μεγάλο ιδιωτικό όμιλο της Σαουδικής Αραβίας, Αθήνα 29.11-01.12.2019 Facebooktwitterpinterest

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών συμπαραστέκεται στις κινητοποιήσεις των ειδικευόμενων του ΓΝA «Η ΕΛΠΙΣ».

Οι ειδικευόμενοι  Ιατροί του νοσοκομείου «Η ΕΛΠΙΣ» ασκούν το νόμιμο δικαίωμα της επίσχεσης ήδη από την Δευτέρα 17/03/2014 λόγω μη καταβολής των δεδουλευμένων εφημεριών των μηνών ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ του 2013 και ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 2013 (απόφαση Γενικής Συνέλευσης Ειδικευομένων Ιατρών ΓΝΑ «Η ΕΛΠΙΣ» της 14-03-2014).

Σήμερα 21/03/2014 πραγματοποιήθηκε εκ νέου γενική συνέλευση στην οποία αποφασίστηκε η συνέχιση των κινητοποιήσεων με την μορφή επίσχεσης σύμφωνα με την οποία οι ιατροί θα απέχουν από το πρωινό ωράριο και δεν θα υποχρεούνται να βρίσκονται στον χώρο εργασίας παρά μόνο όταν αρθεί η υπερημερία του εργοδότη τους. Επίσης  οι ειδικευόμενοι δεν είναι δυνατό να συμπεριληφθούν στο προσωπικό ασφαλείας καθ’ ότι έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας, μέχρις ότου ο υπερήμερος εργοδότης εκπληρώσει την υποχρέωση του, καταβάλλοντας τις καθυστερούμενες αποδοχές ή άλλες οφειλόμενες νόμιμες ή συμβατικές παροχές.

Η νέα γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Μαρτίου και ώρα 09:00π.μ. με την παρουσία του Προέδρου του Ι.Σ.Α. κ. Πατούλη, όπου θα αποφασιστούν οι περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Μόνο με ενωτικό πνεύμα και σύμπνοια θα καταφέρουμε να  έχουν αίσια έκβαση οι κινητοποιήσεις των γιατρών μας.

Ο ΙΣΑ θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται στους δίκαιους αγώνες των μελών του.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.