ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗN ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΗΤΗ (14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Facebooktwitterpinterest

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, ο Όμιλος Ευρωκλινικής παρέχει τη δυνατότητα:

  • Για την Ευρωκλινική Αθηνών:  προληπτικός έλεγχος διαβήτη – γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη, σάκχαρο και επίσκεψη σε ενδοκρινολόγο – στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ. Επίσης, διενέργεια εξέτασης καμπύλης σακχάρου (εφόσον χρειαστεί)  στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ και καμπύλης ινσουλίνης (εφόσον χρειαστεί) στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ. Η προσφορά αφορά όσους έχουν προδιάθεση για διαβήτη με οικογενειακό ιστορικό Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2, σε γυναίκες που έχουν ιστορικό Διαβήτη κύησης και παχύσαρκους οποιασδήποτε ηλικίας.
  • Για την Ευρωκλινική Παίδων:  προληπτικός έλεγχος διαβήτη – γλυκοζηλιωμένη αιμοσφαιρίνη, γενική ούρων, σάκχαρο, ινσουλίνη, c πεπτίδιο και επίσκεψη σε ενδοκρινολόγο – σε παιδιά ηλικίας έως 14 ετών προκειμένου να διερευνηθεί αν έχουν διαβήτη στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ.

 

Η προσφορά ισχύει για όσους τηλεφωνήσουν την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου από τις 09:00 έως τις 15:00 και κλείσουν ραντεβού στο τηλ. 210 6416016 για την Ευρωκλινική Αθηνών και στο τηλ. 210 6416180 για την Ευρωκλινική Παίδων.
Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 31/12/2013.

 

 

Τμήμα Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Σακχαρώδη Διαβήτη Ευρωκλινικής Αθηνών

Με την αλματώδη αύξηση της συχνότητας του Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 ακόμα και σε νεαρές ηλικίες ενηλίκων κρίνεται απαραίτητη η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπισή του προς αποφυγή σοβαρών ή/και θανατηφόρων επιπλοκών.
Το τμήμα Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Σακχαρώδη Διαβήτη Ευρωκλινικής Αθηνών στελεχώνεται από εξειδικευμένους ιατρούς σε συνεργασία με διαιτολόγο και ψυχολόγο για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και 2.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, η Ευρωκλινική Αθηνών θέλει να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση των ανθρώπων για την έγκαιρη διάγνωση.

 

Διαβητολογικό Τμήμα Ευρωκλινικής Παίδων

Στελεχώνεται από ιατρούς και νοσηλευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην αντιμετώπιση του διαβήτη, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με διαιτολόγο και ψυχολόγο. Υποστηρίζεται από το εργαστήριό μας για τον εργαστηριακό έλεγχο των ασθενών και καλύπτει πλήρως τη διάγνωση και παρακολούθηση παιδιών και εφήβων με σακχαρώδη διαβήτη (τύπου 1 και τύπου 2), την εκπαίδευση αυτών και των οικογενειών τους όσον αφορά τη θεραπευτική αγωγή, τη διατροφή καθώς και την ψυχολογική τους υποστήριξη.

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.