ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗN ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΗΤΗ (14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗN ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΗΤΗ (14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ) Facebooktwitterpinterest

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, ο όμιλος Ευρωκλινικής παρέχει τη δυνατότητα:
Για την Ευρωκλινική Αθηνών: προληπτικός έλεγχος διαβήτη – γλυκοζηλιωμένη αιμοσφαιρίνη, σάκχαρο και επίσκεψη σε ενδοκρινολόγο – στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ. Επίσης, διενέργεια εξέτασης καμπύλης σακχάρου (εφόσον χρειαστεί) στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ και καμπύλης ινσουλίνης (εφόσον χρειαστεί) στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ. Η προσφορά αφορά όσους έχουν προδιάθεση για διαβήτη με οικογενειακό ιστορικό Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2, σε γυναίκες που έχουν ιστορικό Διαβήτη κύησης και παχύσαρκους οποιασδήποτε ηλικίας
Για την Ευρωκλινική Παίδων: προληπτικός έλεγχος διαβήτη – γλυκοζηλιωμένη αιμοσφαιρίνη, γενική ούρων, σάκχαρο, ινσουλίνη, c πεπτίδιο και επίσκεψη σε ενδοκρινολόγο – σε παιδιά ηλικίας έως 14 ετών προκειμένου να διερευνηθεί αν έχουν διαβήτη στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όσους τηλεφωνήσουν μέχρι και την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου από τις 09:00 έως τις 15:00 και κλείσουν ραντεβού στο τηλ. 210 6416016 για την Ευρωκλινική Αθηνών και στο τηλ. 210 8691957 για την Ευρωκλινική Παίδων.
Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 31/12/2012.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.