Πληροφορίες: Ιάτωρ
"ο γιατρός, θεραπευτής"
Διαδικτυακό Περιοδικό ΥγείαςΠροβολή άρθρων του συγγραφέα Γράφτηκε στις ,
Υλικά
1/2 κιλο γαλεος σε φετες
3 κ.σ ελαιολαδο
1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο
1 πιπερια καυτερη ψιλοκομμενη
2 μεγαλες ντοματες ψιλοκομμενες
1 κ.σ μουσταρδα
100 γραμ φετα τριμμενη με το χερι
λιγη ριγανη
λιγος μαιντανος
αλατι
Εκτέλεση
κοβουμε το γαλεο σε λωριδες αφου βγαλουμε το κοκκαλο
ζεσταινουμε το λαδι σε τηγανι και σωταρουμε το κρεμμυδι και την πιπερια προσθετουμε το γαλεο και μολις αλαξει χρωμα ριχνουμε τη ντοματα αφηνου να πιει λιγο τα υγρα του και προσθετουμε τη μουσταρδα τη φετα και τα μυρωδικα
μαγειρευουμε σε δυνατη φωτια μεχρι να πηξει δοκιμαζουμε το αλατι και ειναι ετοιμο.