Γαλέος σαγανάκι

Γαλέος με πατάτες στην κατσαρόλα Facebooktwitterpinterest

Γαλέος με πατάτες στην κατσαρόλαΥλικά

    • 1/2 κιλο γαλεος σε φετες
    • 3 κ.σ ελαιολαδο
    • 1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο
    • 1 πιπερια καυτερη ψιλοκομμενη

  • 2 μεγαλες ντοματες ψιλοκομμενες
  • 1 κ.σ μουσταρδα
  • 100 γραμ φετα τριμμενη με το χερι
  • λιγη ριγανη
  • λιγος μαιντανος
  • αλατι

Εκτέλεση

  1. κοβουμε το γαλεο σε λωριδες αφου βγαλουμε το κοκκαλο
  2. ζεσταινουμε το λαδι σε τηγανι και σωταρουμε το κρεμμυδι και την πιπερια προσθετουμε το γαλεο και μολις αλαξει χρωμα ριχνουμε τη ντοματα αφηνου να πιει λιγο τα υγρα του και προσθετουμε τη μουσταρδα τη φετα και τα μυρωδικα
  3. μαγειρευουμε σε δυνατη φωτια μεχρι να πηξει δοκιμαζουμε το αλατι και ειναι ετοιμο.

http://www.greekmasa.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.