«Ψωρίαση: όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε»

Facebooktwitterpinterest

dimos-amarousiou Ενημερωτική εκδήλωση από το Δήμο Αμαρουσίου και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας

 Ο Δήμος Αμαρουσίου και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.), σε συνεργασία με το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ» διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα:«Ψωρίαση: όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 και ώρα 18:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. κος Γιώργος Πατούλης θα είναι ο συντονιστής της ενημερωτικής εκδήλωσης.

 

Το θέμα θα αναπτύξει ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης Β’ Πανεπιστημιακής Κλινικής Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» κος Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος.

 

Επίσης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ» κος Κωνσταντίνος Λούμος θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα:«Ζώντας με την Ψωρίαση».

 

Θα ακολουθήσει συζήτηση, κατά την οποία οι ομιλητές θα απαντήσουν στις ερωτήσεις που θα τεθούν από το κοινό.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.