Lifting με νήματα

Facebooktwitterpinterest

Η εφαρμογή νημάτων είναι τελευταία τάση στην αισθητική δερματολογία και αποτελούν μια ασφαλή, αναίμακτη και ιδανική επιλογή για μείωση της χαλάρωσης του προσώπου. Επιπλέον μπορούν να εφαρμοστούν σε διάφορες περιοχές του σώματος (πχ κοιλιά, μηροί) παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις για τη χαλάρωση, την κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος .

Για το lifting με νήματα, χρησιμοποιούνται στην ουσία τα ίδια νήματα με αυτά που εφαρμόζονται εδώ και δεκαετίες σε χειρουργικές επεμβάσεις ως απορροφήσιμα ράμματα συρραφής. Στην αισθητική δερματολογία εφαρμόζονται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα υποστηρικτικό πλέγμα στήριξης του τεντώνει το δέρμα. Γύρω από τα νήματα παράγεται με φυσικό τρόπο κολλαγόνο και ελαστικές ίνες που ενισχύουν τη δημιουργία του φυσικού αυτού πλέγματος το οποίο υποστηρίζει αποτελεσματικά τους ιστούς της περιοχής που εφαρμόζεται. Τα νήματα απορροφούνται σε 6-8 μήνες και το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει 18-24 μήνες.

Η επιλογή του αριθμού και του καταλληλότερου τύπου νήματος προκύπτει μετά από αξιολόγηση στη Dermaclinic από την Δρ Κατερινά Μπίμπου η οποία θα σας προτείνει το εξατομικεύμενο θεραπευτικό πρωτόκολλο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Κατερίνα Μπίμπου , Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

Κατερίνα Μπίμπου ,
Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.