LPG Θεραπεία Κυτταρίτιδας

LPG Θεραπεία Κυτταρίτιδας Facebooktwitterpinterest
…100% φυσική ανανέωση σώματος… μέσω της επιστήμης της ενδερμολογίας και της τεχνικής του lipomassage (LPG)…!Τί είναι η ενδερμολογία;Η ενδερμολογία (“Endermologie®” του γαλλικού οίκου LPG) είναι η επιστήμη της κυτταρικής διέγερσης, η οποία πρωτοξεκίνησε να εφαρμόζεται το 1986 και εξελίχθηκε στην πιο διάσημη παγκοσμίως, μη επεμβατική και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θεραπεία για τη διόρθωση ατελειών σε πρόσωπο και σώμα.

Τί είναι το lipomassage και ποιός ο στόχος του;

LIPOMASSAGE

Η επιστημονικά αποδεδειγμένη τεχνική Lipomassage της LPG ήρθε να δώσει λύση στη γλυπτική σώματος με 100% φυσικό τρόπο, προσφέροντας λιποδιάλυση, βελτιώνοντας την όψη της κυτταρίτιδας, αλλά και αντιμετωπίζοντας την επιδερμική χαλάρωση και το τοπικό πάχος.

… 100% φυσική τεχνική λιπο-γλυπτικής …
LPG Θεραπεία Κυτταρίτιδας 1

Στόχος της θεραπείας είναι η επανενεργοποίηση της διαδικασίας απελευθέρωσης του λίπους (λιπόλυση) από τις περιοχές που συσσωρεύεται (π.χ. περιφέρεια, γλουτοί, μηροί, γοφοί, κοιλιά, θωρακικοί μύες) μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών από τον πυρήνα τους, της αύξησης των μεταβολικών αλλαγών και της παροχεύτεσης των κατακρατήσεων.


Τεχνολογία LPG

H θεραπεία γίνεται με ιατρικό μηχάνημα, εγκεκριμένο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA).

O ειδικός μηχανισμός θεραπείας αποκλειστικής και πατενταρισμένης τεχνολογίας Lipomassage της LPG διαθέτει δύο κυλίνδρους που πραγματοποιούν μάλαξη του συνδετικού ιστού (δέρμα, λιπώδης ιστός και μύες) και έναν μηχανισμό που δημιουργεί ελεγχόμενη αναρρόφηση ανάμεσά τους.

Έτσι, καθώς ο ειδικός μηχανισμός αναρροφά το δέρμαοι δύο κύλινδροι κάνουν μάλαξη του συνδετικού ιστού (δέρμα, λιπώδης ιστός και μύες). Με τις περιστροφικές κινήσεις των κυλίνδρων, προκαλείται μηχανική διέγερση, πυροδοτώντας βιολογικές αντιδράσεις στον λιπώδη και συνδετικό ιστό, δίνοντάς μας, έτσι, τη δυνατότητα να εστιάσουμε εξατομικευμένα και στοχευμένα σε προβληματικές περιοχές σμιλεύοντας έτσι το περίγραμμα του σώματος.

LPG Θεραπεία Κυτταρίτιδας 2

Η πρωτοποριακή μη επεμβατική κεφαλή δημιουργεί μια συμμετρική πτυχή δέρματος και, με απόλυτα φυσικό τρόπο, στέλνει μικροδονήσεις στην επιφάνεια του δέρματος, με σκοπό να ενεργοποιήσει εις βάθος τα κύτταρα της νεότητας (ινοβλάστες), ενεργοποιώντας τη λιπόλυση, αλλά και διεγείροντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης έως και… 270% !

LPG Θεραπεία Κυτταρίτιδας 3

Τί πρέπει να γνωρίζω για τη θεραπεία;

Η μέθοδος είναι απολύτως ασφαλής και ανώδυνη, ιδανική για γυναίκες και άνδρες, δεν τραυματίζει τους ιστούς του δέρματος, δεν απαιτεί ενέσεις, ενώ η επιστροφή του ατόμου στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Η κάθε συνεδρία διαρκεί αναλόγως 30’-60’ και πραγματοποιείται στο ιατρείο. Η συχνότητα των συνεδριών ορίζεται εξατομικευμένα, με βάση τις ενδείξεις της προβληματικής περιοχής του προσώπου ή του σώματος του ατόμου (1-3 ανά εβδομάδα). Δεν υπάρχουν σοβαρές αντενδείξεις, ούτε παρενέργειες, πέρα από ένα ελαφρύ μούδιασμα, το οποίο και υποχωρεί μία ώρα περίπου μετά την εφαρμογή.

Επιστημονικές Μελέτες
Η θεραπεία είναι πιστοποιημένη με περισσότερες από 110 επιστημονικές μελέτες. Η πιο πρόσφατη μελέτη πραγματοποιήθηκε από τον Καθηγητή Philippe Humbert (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Besançon, Γαλλία 2013), ο οποίος στηρίχτηκε σε 20 διαφορετικές βιοψίες από ομάδα εθελοντών ηλικίας μεταξύ 25 και 50 ετών.
LPG Θεραπεία Κυτταρίτιδας 4
Ήξερες ότι… ;
…καθημερινά, πάνω από 100.000 άτομα επιλέγουν αυτή τη θεραπεία!

Σε ποιές περιοχές εφαρμόζεται;

Η Endermologie® έχει εφαρμογή στις περιοχές που συσσωρεύεται παγιδευμένο λίπος. Αυτές είναι η περιφέρεια, οι γλουτοί, οι μηροί και οι γοφοί.

Με την μη – χειρουργική επαναστατική αυτή τεχνική, έχουμε:

  • Ανόρθωση γλουτών.
  • Μείωση περιεκτικότητας λίπους.
  • Επαναπροσδιορισμό καμπύλων σώματος.
LPG Θεραπεία Κυτταρίτιδας 5
LPG Θεραπεία Κυτταρίτιδας 6

Ποιά είναι τα αποτελέσματα;

Η αποτελεσματικότητα του Lipomassage περιγράφεται με 3 λέξεις:

  • Αδυνάτισμα         (Roll-in, ενεργοποίηση λιπόλυσης).
  • Σύσφιξη               (Roll-out, αποκατάσταση χαλάρωσης, ελαστικότητα και ενίσχυση δομής κολλαγόνου).
  • Λιπογλυπτική      (Roll-up, βελτίωση κυτταρίτιδας).
LPG Θεραπεία Κυτταρίτιδας 7
LPG Θεραπεία Κυτταρίτιδας 8
Ήξερες ότι!..
…έρευνες έχουν δείξει ως μεγάλο πλεονέκτημα του Lipomassage το γεγονός πώς, διεγείροντας τον λιπώδη ιστό, δρα αποτελεσματικά στα παθητικά και «δύσκολα» λιποκύτταρα και κυρίως, του σημείου της μηριαίας περιοχής στο σώμα, εκπαιδεύοντάς τα με την πάροδο του χρόνου να αποβάλουν το λίπος…
LPG Θεραπεία Κυτταρίτιδας 9

Με το Lipomassage:

  • Η σιλουέτα αποκτά και πάλι ένα ελκυστικό σχήμα.
  • Η κυτταρίτιδα βελτιώνεται.
  • Το δέρμα συσφίγγει, ανανεώνεται η όψη και η υφή του.
  • Τα λιποκύτταρα μειώνονται σε όγκο.
  • Έχουμε απώλεια πόντων στις λιποζώνες και ανακατανομή λίπους.
  • Έχουμε λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση, ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας και ελάττωση του οιδήματος κάτω άκρων.
LPG Θεραπεία Κυτταρίτιδας 10
Καλλιόπη Καραμανωλάκη, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος,

Καλλιόπη Καραμανωλάκη,
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος,

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.