9+1 συμβουλές ομορφιάς από την Εύη Αναστασίου

Facebooktwitterpinterest

Ένα αψεγάδιαστο δέρμα χωρίς ρυτίδες και θαμπάδα; Μαζί θα ανακαλύψουμε τα μυστικά ομορφιάς για να αποκτήσετε το δέρμα που επιθυμείτε και ονειρεύεστε. Η καθημερινή φροντίδα του προσώπου σας είναι το Α και το Ω για τη φροντίδα του. Μην ξεχνάτε πως για να έχετε ένα όμορφο δέρμα θα πρέπει να το προσέχετε και να το περιποιείστε συνεχώς. Χειμώνα καλοκαίρι!

Ας δούμε τα «πρέπει» και τα «μη» για ένα όμορφο και λαμπερό πρόσωπο

  1. Πρέπει: Πριν κοιμηθείτε το βράδυ πρέπει να είστε 100% σίγουρες πως έχετε αφαιρέσει το μακιγιάζ της μέρας. Το δέρμα αναπνέει κατά τη διάρκεια της νύχτας και τα υπολείμματα του μακιγιάζ δε θα το αφήσουν. Όταν το δέρμα δεν αναπνέει σωστά κάνουν την εμφάνισή τους σπυράκια.
  2. Μη: Μην ξεχνάτε πως η απολέπιση του δέρματός σας είναι απαραίτητη. Τουλάχιστον μια με δύο φορές την εβδομάδα θα πρέπει να κάνετε απολέπιση στο πρόσωπό σας προκείμενου να απομακρύνεται τα νεκρά κύτταρα. Η απολέπιση, είναι μια διαδικασία, που βοηθά το πρόσωπο να ξαναβρεί τη χαμένη του λάμψη.
  3. Πρέπει: Θα πρέπει να φοράτε την αντηλιακή σας κρέμα ακόμα και μέσα στην πόλη. Δεν αρκεί μια βόλτα στη θάλασσα ή να περιμένετε να έρθει ο Ιούλιος για να φορέσετε το αντηλιακό σας. Επίσης μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε το αντηλιακό σας ακόμη και αν ο καιρός είναι συννεφιασμένος. Οι υπεριώδεις ακτίνες… περνούν και τα σύννεφα!
  4. Πρέπει: Εμπλουτίστε το διατροφολόγιό σας με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Φάτε φρούτα, λαχανικά και γαλακτοκομικά. Αποφύγετε όσο το δυνατόν τη ζάχαρη και το πολύ αλάτι.
  5. Πρέπει: Ασκηθείτε τακτικά! Βάλτε στη ζωή σας το τρέξιμο και τη γυμναστική. Επιλέξτε τη δραστηριότητα που σας αρέσει και ξεκινήστε άμεσα. Μέσω της άσκησης η κυκλοφορία τους αίματος θα αυξηθεί και θα βοηθήσει το πρόσωπό σας να λάμψει!
  6. Μη: Μην παραλείπετε μετά αλλά και πριν την άσκηση να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας. Καλό θα είναι, να μην κάνετε γυμναστική με μακιγιάζ. Επίσης, μετά την άσκηση κάντε αμέσως ένα χλιαρό μπάνιο και απλώστε την ενυδατική σας κρέμα στο πρόσωπο και στο σώμα αντίστοιχα.
  7. Πρέπει: Προσπαθήστε να κοιμόσαστε τουλάχιστον 7 με 9 ώρες κάθε βράδυ. Μαζί με εσάς ξεκουράζονται και τα μάτια σας και έτσι οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες θα εξαφανιστούν καθώς και το πρόσωπό σας θα δείχνει πιο ήρεμο και λαμπερό.
  8. Πρέπει: Για να μην έχετε σπυράκια στο πρόσωπό σας θα πρέπει να το πλένετε τρεις φορές την ημέρα και να κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Επιλέξετε ένα καθαριστικό ιδανικό για την επιδερμίδα και τον τύπο του δέρματός σας.
  9. Μη: Μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας μην παραλείπετε να ταμπονάρετε με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με αντισηπτική λοσιόν. Τέλος, η πετσέτα που χρησιμοποιείτε θα πρέπει να είναι καθαρή. Αν δεν βρίσκεται εύκαιρη σκουπίστε το πρόσωπό σας με χαρτομάντηλο.
  10. Πρέπει: Ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και του προσώπου σας επιλέξτε να κάνετε μια θεραπεία ομορφιάς και αντιγήρανσης. Η θεραπεία προσώπου θα σας χαρίσει μια φωτεινή επιδερμίδα, θα εξαφανίσει τις λεπτές γραμμές και θα εξαφανίσει τις βαθιές ρυτίδες. Μια συνεδρία αρκεί για να δώσει στο πρόσωπό σας την ενυδάτωση και τη λάμψη που χρειάζεται.
Εύη Αναστασίου,Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος,

Εύη Αναστασίου,
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος,

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.