ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ Facebooktwitterpinterest

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Με αφορμή το μήνα Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας ελέγχου πρόληψης στην προνομιακή τιμή των 80 ευρώ, σε όσους τηλεφωνήσουν τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου από τις 09:30 έως τις 15:30.

Κρατήσεις γίνονται στη γραμματεία του Κέντρου Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών στον αρ. τηλ. 210 6416650.

Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 31/12/2012.

Ο έλεγχος πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού περιλαμβάνει Ψηφιακή Μαστογραφία Άμφω F&P και Υπερηχογράφημα Μαστών και πραγματοποιείται σε γυναίκες άνω των 40 ετών.

Λίγα Λόγια για το υπερσύγχρονο Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών

Το Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο αναφοράς παρέχοντας υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας. Είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένους επιστήμονες όλων των απαιτούμενων ειδικοτήτων και είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα απεικόνισης τελευταίας τεχνολογίας, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα των διαγνώσεων αλλά και των θεραπειών.

Διαθέτει Ψηφιακό Μαστογράφο Hologic Selenia, ο οποίος εκπέμπει τη χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας σε σύγκριση με τους άλλους ψηφιακούς μαστογράφους. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με τον εξειδικευμένο Υπερηχοτομογράφο για το μαστό, Aixplorer Super Sonic που προσφέρει την πλέον εξελιγμένη μέθοδο ελαστογραφίας Shearwave και Μαγνητικό Τομογράφο μαστών. Τον προηγμένο εξοπλισμό του Κέντρου συμπληρώνει το σύστημα Mammotome (Lorad της Hologic), το οποίο αξιοποιείται για τις κλειστές – αναίμακτες βιοψίες αψηλάφητων βλαβών του μαστού.

Επιπλέον, παρέχεται συμβουλευτική από Ογκολογικό Συμβούλιο όπου προτείνεται η θεραπευτική αντιμετώπιση γυναικών με καρκίνο μαστού σύμφωνα με επιστημονικά τεκμηριωμένες κατευθυντήριες γραμμές από διεπιστημονική ομάδα Χειρουργών μαστού, Ογκολόγων – Παθολόγων, Πλαστικών Χειρουργών, Ακτινοδιαγνωστών, Ακτινοθεραπευτών – Ογκολόγων και Παθολογοανατόμων.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.