δωρεάν εξέταση μαστού, Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου .

Facebooktwitterpinterest

ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΕΤΑΙΡΕΙΑ   ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

                                                                             ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση για την προστασία από τον καρκίνο του μαστού και δωρεάν εξέταση μαστού ( ψηλάφηση και περηχογράφημα)  σε όσες γυναίκες το επιθυμούν και κατοικούν στην Εύβοια θα προσφέρει η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας κατά τη διάρκεια Διημερίδας στην Κύμη της Ευβοίας.

Η Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία του  Προοδευτικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Παραλίας Κύμης η «Λιανή Άμμος» την ερχόμενη  Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου .

Τη δωρεάν εξέταση για όσες γυναίκες το επιθυμούν θα κάνουν η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας  επίκουρος καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Αθήνας, ειδική Μαστολόγος    κ Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα, ο Αντιπρόεδρος κ. Βασίλειος Γεωργούντζος  Ακτινολόγος και το μέλος του Δ.Σ και η κ. Αλεξάνδρα Νικήτα Ακτινολόγος  , την Παρασκευή (πρωί και απόγευμα) και το Σάββατο το πρωί στον χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Παραλίας.

Στις 6 ,το απόγευμα του Σαββάτου, στην αίθουσα του «ΚΑΦΕ ΘΕΑ», θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην οποία θα μιλήσουν η κ Μουζάκα με θέμα «Η Έγκαιρη    Διάγνωση Σώζει Ζωές»  και η κ . Αλεξάνδρα Νικήτα   “Η συμβολή των απεικονιστικών μεθόδων στην πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του μαστού“.

Όσες γυναίκες επιθυμούν να εξεταστούν μπορούν να κλείσουν ραντεβού στα τηλέφωνα 2222024344 ,6986322392       

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.