Έτοιμοι για ταξίδι… αλλά, τι θα φάμε; …

Facebooktwitterpinterest

Έχεις σχεδιάσει τις διακοπές σου, είναι έτοιμα τα πάντα αλλά σκέφτεσαι το πολύωρο ταξίδι και αγχώνεσαι για το τι να πάρεις μαζί σου ώστε να μη χαλάσεις τη δίαιτα σου και γεμίσεις με ενοχές.

Κάτωθι παρουσιάζονται, ορισμένα τρόφιμα τα οποία θα καλύψουν το κενό της πείνας σου και θα διατηρήσουν την ευμορφία του σωματός σου.

Μικρού μεγέθους σουσαμένιο σκληρό κουλούρι.
Έτοιμοι για ταξίδι… αλλά, τι θα φάμε; …
Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και ιδανικό στο να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες σας, χωρίς να φορτίσει αρνητικά τον οργανισμό.

1 τοστ,(2 φέτες ψωμί του τοστ-τυρί-γαλοπούλα).

Ότι πιο πλούσιο σνακ, για να καλύψει τόσο τις ενεργειακές ανάγκες αλλά και να προσφέρει ταχέως το αίσθημα κορεσμού. Πλούσιο σε όλα τα θρεπτικά συστατικά, τόσο στην κάλυψη ενέργειας, τόνωση μυικής μάζας και αύξηση του μεταβολικού ρυθμού.

Μπάρα δημητριακών.

Ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να καλύψουν την αίσθηση πείνας προς κάτι γλυκό. Προσφέρει μόλις 70 θερμίδες.

Σαλάτα του καίσαρα.

Προτείνω να την παρασκευάσετε εσείς απο το σπίτι ή αν βρίσκεστε σε χώρο με salad bar. Αποφύγετε την προσθήκη διαφόρων sauces και στη θέση της εντάξτε 2 κουτ. σούπας γιαούρτι ημίπαχο. Θα τονώσετε την μυική σας μάζα, θα προφέρεται πλούσια κάλυψη και προστασία στο πεπτικό σας σύστημα και θα διατηρήσετε τον μεταβολισμό σας σε υψηλό ρυθμό.

Τέλος, ένα μικρό σνακ είναι οι ξηροί καρποί όπως αμύγδαλα, κάσιους, και τα καρύδια τα οποία περιέχουν πολυακόρεστα λίπη και είναι εύκολη η μεταφορά τους.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.