Συνεργασία ΙΑΣΩ με την ασφαλιστική εταιρεία BUPA INTERNATIONAL

ΙΑΣΩ με την ασφαλιστική εταιρεία BUPA INTERNATIONAL Facebooktwitterpinterest

ΙΑΣΩ με την ασφαλιστική εταιρεία  BUPA INTERNATIONAL ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε ο Όμιλος ΙΑΣΩ με την ασφαλιστική εταιρεία BUPA INTERNATIONAL. Η συνεργασία των δύο Ομίλων θα καλύπτει την παροχή υπηρεσιών υγείας από τις εταιρείες του Ομίλου ΙΑΣΩ(ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ GENERAL, IAΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ,ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ -Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης), σε κάθε ασφαλισμένο της BUPA, Έλληνα ή αλλοδαπό εξυπηρετώντας έτσι τις ανάγκες του πελατολογίου της εταιρείας.
Ιδιαίτερα σημαντικό ακόμα είναι ότι η σύμβαση περιλαμβάνει το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ», το οποίο ανήκει στον Όμιλο ΙΑΣΩ, καλύπτοντας περιστατικά Αποκατάστασης. Έτσι, η BUPA γίνεται η πρώτη ασφαλιστική εταιρία, η οποία περιλαμβάνει στις καλύψεις της την αποκατάσταση, πρακτική η οποία είναι κοινή εδώ και πολλά χρόνια στις χώρες της Ευρώπης, και όχι μόνο.
Ο Όμιλος ΙΑΣΩ συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του, διευρύνοντας περαιτέρω τις συνεργασίες του με την ασφαλιστική αγορά. Σε συνδυασμό με τη συνεργασία του Ομίλου από τις αρχές του τρέχοντος έτους με τον ΕΟΠΥΥ, δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης ολοένα μεγαλύτερης μερίδας πολιτών στις κορυφαίες υπηρεσίες υγείας που προσφέρει ο Όμιλος ΙΑΣΩ.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.