ΙΑΣΩ και Ευρωπαϊκή Πίστη μαζί

ΙΑΣΩ και Ευρωπαϊκή Πίστη μαζί Facebooktwitterpinterest

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ και η Ευρωπαϊκή Πίστη επεκτείνουν την ήδη υπάρχουσα συνεργασία τους  και στην Γυναικολογική-Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ  με σκοπό την κάλυψη  όλων των γυναικολογικών περιστατικών αλλά και των τοκετών. Είναι  ιδιαίτερα  σημαντικό το ότι στη συμφωνία περιλαμβάνεται  και  ο τοκετός, καθώς οι ασφαλισμένες στην Ευρωπαϊκή Πίστη μπορούν  πλέον να γεννήσουν στο ΙΑΣΩ και τα έξοδα νοσηλείας να καταβάλλονται από την Ευρωπαϊκή Πίστη, ανάλογα πάντα  και με το βαθμό κάλυψης που προβλέπεται στο εκάστοτε συμβόλαιο.

Σε αυτήν την  δύσκολη συγκυρία  η δυνατότητα απευθείας κάλυψης των τοκετών από μία ασφαλιστική εταιρεία είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς διευκολύνει μια νέα οικογένεια σε ένα υπολογίσιμο κόστος όπως είναι αυτό του τοκετού.

Η Κλινική ΙΑΣΩ, αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα της μαιευτικής και της γυναικολογίας, ενώ είναι το μεγαλύτερο και ένα από τα πιο σύγχρονα μαιευτήρια της Ευρώπης, καλύπτοντας όλα τα περιστατικά καθώς και ένα εκτεταμένο φάσμα διαγνωστικών και θεραπευτικών υπηρεσιών. Διαθέτει  μία από τις καλύτερες Μονάδες Νοσηλείας Νεογνών στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, καθώς και μία από τις μεγαλύτερες Μονάδες Καρδιοτοκογραφίας στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Όμιλος ΙΑΣΩ  συνεργάζεται  από τις αρχές του τρέχοντος έτους με τον ΕΟΠΠΥ, τόσο για πρωτοβάθμια όσο και δευτεροβάθμια περίθαλψη.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.