Σημαντική συμφωνία ING Ελλάδος με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Facebooktwitterpinterest

Επέκταση συνεργασίας με το Ιατρικό Περιστερίου

Περιστέρι, 8 Οκτωβρίου 2014 – Η ING Ελλάδος υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με το Ιατρικό Περιστερίου, η οποία θα αποφέρει σημαντικά οφέλη στους ασφαλισμένους της.

Σύμφωνα με τη νέα αυτή συνεργασία, οι ασφαλισμένοι σε προγράμματα ασφάλισης υγείας της ING, θα μπορούν, σύμφωνα με τις καλύψεις των ασφαλιστηρίων τους, να έχουν πρόσβαση και στις υπηρεσίες υγείας του Ιατρικού Περιστερίου, με απευθείας κάλυψη του συνόλου των δαπανών από την ING.

Η ΙΝG Eλλάδος επιβραβεύει τη μακροχρόνια εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες της για την προστασία της υγείας τους, επεκτείνοντας τη συνεργασία της με τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Aυτές οι συνεργασίες ενδυναμώνουν και εδραιώνουν ακόμη περισσότερο τη θέση της ING στην ελληνική αγορά, παρέχοντας παράλληλα ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους ασφαλισμένους της.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία επεκτείνει τη συνεργασία του με την ING στοχεύοντας στο να δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες να έχουν πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του.

Με την συνεργασία αυτή, οι κορυφαίοι ιατροί – συνεργάτες, το άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας γενιάς που διαθέτει το Ιατρικό Περιστερίου, μία υπερσύγχρονη και πιστοποιημένη για τη λειτουργία της νοσοκομειακή μονάδα, είναι πλέον στην υπηρεσία των ασφαλισμένων της ING.

Υπενθυμίζεται ότι η ING έχει ήδη συνεργασία απευθείας κάλυψης των ασφαλισμένων της στις ακόλουθες νοσηλευτικές μονάδες του Ομίλου: Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης και Ιατρικό Ψυχικού.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.