Νέος Ιατρικός Διευθυντής στην Ευρωκλινική Παίδων

Facebooktwitterpinterest

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέος Ιατρικός Διευθυντής στην Ευρωκλινική Παίδων

• O Δρ. Νικόλαος Μυριοκεφαλιτάκης, αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας της Ευρωκλινικής Παίδων.

• Ο Δρ. Νικόλαος Μυριοκεφαλιτάκης, έχει μακρά και ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία στο χώρο της Παιδιατρικής. Τα τελευταία 8 χρόνια διετέλεσε Συντονιστής Διευθυντής στην Α’ Παιδιατρική κλινική στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, ενώ προηγήθηκε 25ετής θητεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού».

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής προχώρησε στην ανακοίνωση του νέου Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας της Ευρωκλινικής Παίδων, Δρ. Νικόλαου Μυριοκεφαλιτάκη.

Ο Δρ. Νικόλαος Μυριοκεφαλιτάκης έχει μακρά και ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία στο χώρο της Παιδιατρικής. Τα τελευταία 8 χρόνια κατείχε τη θέση του Συντονιστή Διευθυντή στην Α’ Παιδιατρική κλινική στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, ενώ προηγήθηκε 25ετής θητεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού». Είναι διακεκριμένος κλινικός παιδίατρος, με παράλληλη δράση στο διδακτικό, συγγραφικό και μεταφραστικό τομέα. Επίσης, την τελευταία διετία υπήρξε μέλος της τριμελούς επιτροπής απόκτησης διπλώματος παιδιατρικής ειδικότητας.
Ο κύριος Παύλος Τρυποσκιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής, καλωσόρισε στην οικογένεια του Ομίλου τον Δρ. Νικόλαο Μυριοκεφαλιτάκη δηλώνοντας: «Δέσμευση μας στον Όμιλο της Ευρωκλινικής είναι η διαρκής εξέλιξη και ανάπτυξη της Ευρωκλινικής Παίδων με στόχο να ανταποκρίνεται στις όλο και μεγαλύτερες ανάγκες των νεαρών ασθενών, των οποίων οι γονείς αποζητούν άρτια ιατρική φροντίδα. Το υψηλό επιστημονικό επίπεδο και η μακρά διοικητική εμπειρία του Δρ. Νίκου Μυριοκεφαλιτάκη αποτελούν κορυφαία εχέγγυα για την επιτυχή πορεία της Ευρωκλινικής Παίδων».

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.