Όμορφα και λαμπερά μαλλιά!

Facebooktwitterpinterest

Όμορφα και λαμπερά μαλλιά!
Από την κορφή ως τις άκρες
Αν συνεχώς τα μαλλιά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αξίζει να ασχοληθείς λίγο με τη σωστή φροντίδα τους. Μόλις μάθεις να χειρίζεσαι τα προβλήματα των μαλλιών σου, θα αισθάνεσαι κάθε φορά σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο.

– Εάν πιάνετε να μαλλιά σας αλογοουρά καλό είναι να μην σφίγγετε πολύ γιατί «σπάει» η τρίχα. Μαλακά και ανάλαφρα, κρατήστε τα πάνω και στη συνέχεια ξεκουράστε τα, αφήνοντάς τα μαλλιά σας, ελεύθερα.

– Είναι προτιμότερο να αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν φυσικά. Οπότε κάντε «αποτοξίνωση» από το πιστολάκι. Αν δεν μπορείτε να το αποφύγετε χρησιμοποιήστε το αφού έχει φύγει η πολύ υγρασία από αυτά και σε απόσταση από τα μαλλιά σας και όχι με καυτό αέρα γιατί η υπερβολική θερμότητα καταστρέφει τα μαλλιά.

– Ξεβγάζουμε πάντα τα μαλλιά μας με χλιαρό προς κρύο νερό για να τα αναζωογονούμε.

– Δεν αφήνουμε τα μαλλιά μας να λαδώνουν, καθώς ο καθαρισμός παίζει καθοριστικό ρόλο για την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών μας. Λουζόμαστε με τα κατάλληλα προϊόντα, οπότε κρίνουμε ότι χρειάζεται, και φυσικά, και σε καθημερινή βάση αν αυτό είναι απαραίτητο.

– Οι δερματολόγοι συνιστούν το καθημερινό λούσιμο σε κάθε τύπο μαλλιών, αφού είναι ωφέλιμο και καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής από τα νεκρά κύτταρα, τη λιπαρότητα και τη μολυσμένη ατμόσφαιρα.
http://femalecity.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.