Κατανοώντας και Αντιμετωπίζοντας τις Διατροφικές Διαταραχές

Facebooktwitterpinterest

Διαδικτυακό Σεμινάριο για το κοινό από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών – ΚΕΑΔΔ

(Δείτε το πρόγραμμα)

Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών –ΚΕΑΔΔ σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε ένα μοναδικό σεμινάριο για την κατανόηση και αντιμετώπιση των Διατροφικών Διαταραχών. Από το Δεκέμβριο του 2010 εκπαιδεύει διαρκώς επιστήμονες υγείας που ασχολούνται με άτομα που πάσχουν από Διατροφικές Διαταραχές. Κατανοώντας την ανάγκη για ενημέρωση του κοινού πάνω στο συγκεκριμένο θέμα για πρώτη φορά θα προχωρήσει σε ένα πρωτόγνωρο τόλμημα για την κατανόηση της αιτιολογίας των Διατροφικών Διαταραχών.

Το εγχείρημα της διαδικτυακής επιμόρφωσης δεν αποσκοπεί και δεν υπόσχεται, σε καμία περίπτωση, ότι παρακολουθώντας το συγκεκριμένο κύκλο σεμιναρίων θα αποκατασταθεί κανενός είδους πρόβλημα. Αντιθέτως, θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό στο ότι η αντιμετώπιση των Διατροφικών Διαταραχών δεν είναι απλή υπόθεση αλλά απαιτείται η βοήθεια από εξειδικευμένους θεραπευτές μέχρι να ξεπεραστεί εντελώς το πρόβλημα της διαταραγμένης σχέσης με το φαγητό.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε άτομα που έχουν διαταραγμένη σχέση με το φαγητό αλλά και στα κοντινά τους πρόσωπα που επιθυμούν να γνωρίσουν περισσότερα για τις διατροφικές διαταραχές ώστε να μπορέσουν να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν το πρόβλημα.

Οι εξειδικευμένοι επιστήμονες του ΚΕΑΔΔ καλούνται να απαντήσουν στην τεράστια ανάγκη για πληροφόρηση σχετικώς με την αντιμετώπιση των Διατροφικών Διαταραχών, καθότι οι διαταραχές φαγητού πλήττουν διαρκώς όλο και περισσότερα άτομα δυσκολεύοντας, πολλές φορές, αβάσταχτα την καθημερινότητά τους. Η κατανόηση των αιτιών που αφορούν τη συμπτωματολογία της εμφάνισης των διαταραχών, αλλά και απόκτηση γνώσεων για τους τρόπους αντιμετώπισης της νευρικής βουλιμίας, της ψυχαναγκαστικής πολυφαγίας και της νευρικής ανορεξίας, είναι το πρώτο και καθοριστικό στάδιο για την αντιμετώπιση της ασθένειας, πάντα σε συνεργασία με τον κατάλληλο, εξειδικευμένο θεραπευτή.

Τα σεμινάρια θα γίνονται διαδικτυακά κάθε Τετάρτη 8-10μμ από την ιστοσελίδα μας. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τους εκπαιδευτές να διδάσκουν αλλά θα υπάρχει και η δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικών ερωτήσεων στο τέλος κάθε σεμιναρίου για την πληρέστερη κατανόηση των μαθημάτων, δίχως καμία προβολή των προσωπικών σας στοιχείων διατηρώντας την πλήρη ανωνυμία σας, σαν να παρακολουθούσατε μια εκπομπή στην τηλεόραση.

Το κόστος κάθε σεμιναρίου ανέρχεται στα 18 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και θα απαιτείται η προκαταβολή του ποσού έως και 2 εργάσιμες ημέρες πριν, ώστε να σας αποσταλεί εγκαίρως ένα κωδικός με τον οποίο θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην παρακολούθηση του σεμιναρίου. Tο 1ο διαδικτυακό σεμινάριο για το κοινό θα αναμεταδοθεί δωρεάν σε συνεργασία με το site http://e-psychology.gr

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου στην ιστοσελίδα του http://www.keadd.gr θα είναι διαθέσιμο όλο το βίντεο της εκπαίδευσης και πάντα με τον προσωπικό σας κωδικό θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε ακόμα και στη περίπτωση που ο συγκεκριμένος χρόνος της ζωντανής μετάδοσης δεν ήταν εφικτός για εσάς.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε κάποιο παλαιότερο σεμινάριο που έχει αποσυρθεί μπορείτε με αίτησή σας στα παρακάτω e-mails να ζητήσετε την επαναπροβολή του λαμβάνοντας τον νέο κωδικό σας με το ίδιο κόστος και για διάρκεια μιας εβδομάδας.

Αν επιθυμείτε τη προσωπική σας παρουσία στο χώρο διεξαγωγής και αναμετάδοσης των σεμιναρίων (διατηρώντας πάντα τη φυσική σας ανωνυμία από πάσης φύσεως προβολή) θα πρέπει να δηλώσετε εγκαίρως μέχρι πληρότητας των περιορισμένων διαθεσίμων θέσεων στο 210-2718360

Ο κύκλος των σεμιναρίων θα ολοκληρωθεί σε δέκα δίωρες ζωντανές αναμεταδώσεις. Το πρώτο σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 14 Δεκεμβρίου 2011.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των σεμιναρίων.

Οι ηλεκτρονικές υποβολές εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα γίνονται αποστέλλοντας email στη διεύθυνση admin@keadd.gr ή eatingdisorderskeadd@gmail.com

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-2718360 καθημερινά 2-5μμ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ALPHABANK:

137.00.2320.006505 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ

ΙΒΑΝ GR64 0140 1370 1370 0232 0006 505

Μετά τιμής

Ευάγγελος Ζουμπανέας

Διευθύνων σύμβουλος ΚΕΑΔΔ

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.