Η Abbott στηρίζει τις προσπάθειες ανακούφισης των ανθρώπων της Ιαπωνίας

Facebooktwitterpinterest

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα της Abbott, το Abbott Fund προσφέρει 3 εκατ. δολάρια στους πληγέντες από τον σεισμό και το τσουνάμι

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 – 3 εκατ. δολ. προσφέρει η Abbott, μέσω του Φιλανθρωπικού Ιδρύματός της Abbott Fund, για την άμεση ενίσχυση των ενεργειών παροχής βοήθειας στους πληγέντες της Ιαπωνίας, μετά τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι. Η δωρεά του Ιδρύματος Abbott Fund θα παραδοθεί στον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό μέσω του Αμερικάνικου Ερυθρού Σταυρού.

“Η σκέψη μας είναι σε όλους όσους επλήγησαν από τον σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία”, δήλωσε ο Miles D. White, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Abbott. “Η Abbott και το Abbott Fund προσφέρουν αυτή την στήριξη με στόχο την άμεση βοήθεια όλων όσων την χρειάζονται”.

Η Abbott διεθνώς, στο πλαίσιο της δέσμευσής της στην κοινωνική προσφορά έχει μία μακρά ιστορία στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας. Πρόσφατα, η Abbott και το Abbott Fund προσέφεραν σημαντική στήριξη στους πληγέντες της Αϊτής και της Χιλής.

Λίγα λόγια για την Abbott

Στην Abbott Ιαπωνίας εργάζονται περίπου 2.400 άνθρωποι, οι οποίοι ασχολούνται με τη διανομή και το εμπόριο σε όλους τους τομείς δραστηριότητας της εταιρίας. Τα κεντρικά γραφεία της Abbott στην Ιαπωνία βρίσκονται στο Τόκυο, στη Fukui και στη Chiba.

Η Abbott είναι μία παγκόσμια εταιρεία στον χώρο της Υγείας με αφοσίωση στην ανακάλυψη, την ανάπτυξη, την παρασκευή και την εμπορία φαρμακευτικών σκευασμάτων, διαγνωστικών μηχανημάτων, διαβητολογικών συσκευών και προϊόντων διατροφής. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 90.000 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 130 χώρες.

Το Abbott Fund είναι ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που ιδρύθηκε από την Abbott το 1951. Αποστολή του είναι η δημιουργία υγιέστερων διεθνών κοινοτήτων, επενδύοντας σε πρωτοποριακά προγράμματα που προάγουν την επιστήμη, διευρύνουν την πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ενισχύουν τις κοινότητες σε παγκόσμιο επίπεδο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Abbott Fund, επισκεφθείτε τη σελίδα www.abbottfund.org.

Η Abbott ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1947 και το ανθρώπινο δυναμικό της ξεπερνά τους 340. Η εταιρεία εδρεύει στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, στεγάζει το κέντρο διανομής της σε εγκαταστάσεις στο Κορωπί ενώ έχει παρουσία και στην Κυπριακή αγορά.
Για περισσότερες πληροφορίες και για τα νέα της Abbott μπορείτε να επισκεφθείτε την εταιρική μας ιστοσελίδα www.abbott.gr και www.abbott.com.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.